Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc z tabletkami

Polecane posty

Gość gość

Mam 3 preparaty wspomagające odchudzanie, Chrom , Line 20+ , ocet jabłkowy w abletkach lub płynie. Co moge brać jednocześnie żeby nie zaszkodzić organizmowi?

Gość goś123
Wszystkich naraz to nie stosuje, bo sobie zaszkodzisz. Jeśli zależy ci na poprawieniu sylwetki, to zacznij biegać, czy ćwiczyć w domu, bądź pływać. Do tego zainwestuj w tabletki wspomagające odchudzanie. Ja sama mam takie http://dermalab.pl/85,acai-berry-select.html i biorę je od dwóch miesięcy . Do tego zmieniłam przyzwyczajenia żywieniowe i udało mi się zrzucić 10 kilo.

Gość monia Kk
Lepiej nie stosuj takiego połączenia.

Gość gość
ja biore 3 rodzaje na razie ( od miesiaca) nic mi n ie jest linea mi sie skonczyla wczoraj wiec zostaja mi 2 rodzaje

Gość gość
a ocet pije ale juz konzce i rewz mam teraz w tabletkach ale robie z nim przerwe i te tabletki dopiero za jakies 2 tygodnie

Gość madziania
Wiesz co, ja bym tych specyfików nie zastosowała w ogóle. Najważniejsze jest zdecydowanie się na skorzystanie z rozwiązań, które są jak najmniej szkodliwe. Do wymienionych przez Ciebie specyfików nie posiadam zaufania. Sama stosuję zieloną kawę i jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów odchudzania, jak również nieszkodliwości specyfików. Wiele przed rozpoczęciem kuracji oczywiście czytałam na temat zielonej kawy i wybrałam pewny sklep http://ezielonakawa.pl, gdzie wiem, iż nie sprzedadzą mi niczego innego pod tą samą nazwą, czy zamienników. :)

Gość gość
Linea zawiera chrom, więc dodatkowy chrom sobie odpuść.