Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMA ODKRYŁA ŻE MAM WIBRATOR ALE PRZYPAŁ

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj rano weszła do mojego pokoju bo czegoś szukała i od razu w pierwszej szufladzie był ten wibrator i ona go zobaczyła! Masakra:O Potem się zapytała po co mi wibrator i że zboczona jestem i coś ze mną nie tak że do lekarza powinna mnie zaprowadzić bo jestem erotomanką:O i że ona w życiu by nie pomyślała że ja taka jestem i jej nigdy do głowy nie przyszło żeby taką rzecz kupywać i że to wstyd... Masakra, ja byłam cała czerwona jak mi to mówiła nie wiedziałam co powiedzieć, odbąkłam tylko do niej że niech ją to nie obchodzi co ja mam w swoich rzeczach osobistych. Teraz mi naprawdę wstyd nie mogę na nią spojrzeć nawet bo mi wstyd nie mówiąc już o rozmawianiu, boję się że ona to jeszcze powie tacie czy komuś jeszcze:( Jak byście się zachowali na moim miejscu? Proszę o pomoc!

Trzeba było powiedzieć, że to z czystej ciekawości jak penis wygląda :-) Twoja Matka z sexem pewnie do ślubu czekała więc się nie przejmuj, przejdzie jej.

Gość tedi25
Ja bym się nie przejmował, niektóre kobiety uzywaja wibratorka do ujędrniania twarzy czy biustu. Powidz jej , ze jest staroświecka.

Gość idź do kościoła
wyspowiadaj się i przeproś boga za swój ciężki grzech :classic_cool:

Gość gość
Heh dzięki że mnie pocieszyliście:) chociaż jest mi tak głupio:( a ten wibrator był właśnie w krztałcie prawdziwego penisa bo są jeszcze takie takie z funkcjami różnymi i do łechtaczki a mój jest zwyczajnego krztałtu z silniczkiem w środku. A mama ma już swoje lata jest po 50-tce a seks to dla niej tabu:O

Gość gość
Daj mamie instrukcję obsługi.

Gość gość
to z twoją matką jest coś nie tak, a nie z toba :/ sory ale ona jest nienormalna

Gość gość
nie przejmuj sie mama baw sie wibratorem :)

Gość gość
A Ty ile masz lat?

Gość gość
powiedz,ze dostalas od kogos w prezencie...i tyle w temacie...albo na jakis zajeciach czy cos podobnego;)

Jak można grzebac w osobistych rzeczach drugiej osoby ?! nie masz przecież już chyba 13 lat ... Twoje życie intymne Twoja sprawa. Rozumiem , że mama może nie jest na topie z takimi rzeczami no ale Twoją prywatność powinna uszanować, a nawet gdyby już znalazła to powinna to odkrycie zostawić Dla siebie a nie od razu robić Ci jakieś wywody ...:)

Gość gość
Mam 22 lata mam też chłopaka ale nie widzimy się codziennie tylko w weekendy bo on mieszka spory kawałek ode mnie czasem tylko zdarza się że widzimy się w tygodniu a ja czasem potrzebuję więcej seksu więc się zadowalam wibratorem lepsze to niż miałabym się puszczać na boku, w dodatku ten wibrator już miałam zanim go poznałam, a matka myśli że ja jestem jakaś skrajnie niewyżyta, nie myślałam nawet że mi do szafki zajrzy bo bardzo rzadko to robi...

Gość gość
A gdzie kupiłas ten wibr duży jest? :-P

Rozumiem Cię , ale z tą mamą musisz coś zrobić... a co będzie jak będziesz z chłopakiem w łóżku a ona wejdzie i zrobi ci dziką awanturę? bo tak też może być....

Gość gość
powiedz jej ze to prezent od szalonych kolezanek na urodziny czy cos.. albo wlasnie, ze na zajeciach dostalas zeby uczyc sie zakladac prezerwatywe..

Gość gość
mama akurat gdy jestem z chłopakiem, do sypialni mi nie zagląda a przynajmniej puka, natomiast gdy sama jestem w swoim pokoju to nawet nie zapuka tylko wchodzi jak do siebie bo przecież co ja sama mogłabym tam robić prawda?:) A z tym prezentem to dobry pomysł:) tylko matka teraz nie odzywa się na temat wibratora chyba swoje już powiedziała więc aż boje się to poruszać jeszcze, w dodatku mi wstyd