Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Zaczynam program 100 pompek

Polecane posty

Gość LoOoOser

Pierwszy test - 14 pompek. Świetna sprawa ta strona.

Gość gość
Świetna sprawa. Próbuję.

Gość 2003
to prawda. pompki rozwijaja rozne miesnie i modeluja cala sylwetke. wiem po sobie i to jako kobieta, a dla facetow efekty sa jeszcze wieksze, bo organizm meski ma wieksza zdolnosc budowania i powiekszania miesni, no i wiecej sily do robienia tych pompek ;)

Gość 2003
ja, przyznam sie, robie pompki damskie, ale w taki sposob, zeby byl jak najwiekszy opor i zeby bylo jak najtrudniej. a efekty tez sa i to takie, ze ho-ho ;)

Gość milosevic
Na początek to jest spoko program ja już go kiedyś zrobiłem z tej serii masz jeszcze chyba brzuszki. Do tego są różne rodzaje pompek np diamentowe są cięższe i działają na inne partie. Jednak samymi pompkami nie zbudujesz się odpowiednio. W domu wystarczy ławeczka, drążek hantle i coś już można zaczynać

Gość gość
100 pompek za jednym razem to robi nawet moj 14letni brat :D lepiej bys do roboty poszedl leniu

ja jeszcze wchodzę na xwww.kulturystyka.org.pl xwww.sfd.pl O f**k ćwiczenia siłowe Ble Ble - wchodzenie na strony kulturystyczne!

Ja nie chcę być kulturystą, więc takie ćwiczenia mi wystarczą, żeby nabrać trochę mięśni.