Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rożowa mama

dlaczego wiekszosc ubranek dla dzieci są tylkow 2 kolorach

Polecane posty

Gość rożowa mama

tylko różowe i niebieskie. mamy miec córeczke, ale zdarzają sie pomyłki na usg. dlatego chciałam kupic ubranka w neutralnych kolorach np. zielonych, pomaranczowych, fioletowych, żołtych....a w sklepach tylko róż i róż....

Gość gość
to nie wiem do jakich Ty sklepów chodzisz.

Gość gość
Ja się cieszę że chłopca będę miała bo na chłopców przynajmniej jest więcej kolorów do wyboru bo dla dziewczynek fakt - wszystko różowe. Ja nie cierpię różowego i jakbym miała mieć córkę to chyba bym się załamała chodząc po sklepach za ubrankami. Szukaj na allegro, może tam coś znajdziesz.

Gość gość
Ja też nie wiem do jakich sklepow chodzisz. Też mam córeczkę 1,5miesięczna i są przeróżne kolory ubranek. Szukaj dalej

Gość rożowa mama
to nie wiem do jakich Ty sklepów chodzisz. to podaj nazwy sklepów , w ktorych sa te kolory ktore wymieniłam...inaczej twój sklep jest bezproduktywny.

Gość rożowa mama
twoj wpis jest bezproduktywny...

Gość ElenaElena
Nie wiem autorko gdzie ty kupujesz, że masz takie problemy.

Gość gość
termin porodu mam za tydzien i ubranka juz kupiłam jakieś 2 miesiące i kupowąłam w takich sklepach 5,10,15, tup-tup, textil market, świat dziecka. Właściwie mam tlyko jeden komplet rózowy reszta w kolorach biały np. w kwiatki malutkie, żółte, zielone, jasnoniebieskie, szare

Gość gość
Zgadzam się, że większość jest właśnie niebieska albo różowa. Udało mi się jednak kupić przy pierwszym dziecku sporo ubranek białych i beżowych a nawet kilka żółtych i pomarańczowych (pierwsza była córka). Teraz synkowi dałam te po córce.

Gość Katia 8778
Z tymi korami to jeszcze nie jest, aż tak źle, ale generalnie to nawet jak kolor jest neutralny np. kremowy to i tak wzór na tym śpioszku jest typowo dziewczęcy lub chłopięcy np traktor lub kwiatki. Ciężko dostać coś uniseks...

Gość rożowa mama
ale ja nie lubie białych ubranek z nadrukami czy wzorami. chciałabym kupic kolorowe ubranka . fakt białych dużo jest...

Gość ElenaElena
Prawie wszystkie noworodkowo niemowlęce ubrania mam unisex i nigdy nie miałam takich problemów jak różowa mama. Nadal nie napisała gdzie to tak sprzedają te 2 kolory, bo ja chyba niedoinformowana jestem na to wygląda.

Gość gość
C&A H&M Esprit Te firmy maja zestawy unisex, bardzo ladne i nie badziewne. Dwie pierwsze nie sa moze jakimis super-hipier firmowkami, ale ubrania sa trwale i praktyczne. Ceny tez maja przystepne. Esprit to troche wyzsza polka, ale jakosciowo najlepsza z wszystkich trzech tu wymienionych

Gość Katia 8778
Firma chicco powinna mieć dużo kolorowych ubranek zielonych, czerwonych, żółtych.... Typowo różowe cukierkowe też zawsze mieli, nie wiem jak jest teraz??

Gość rożowa mama
ja kupuje w smyku, tesco, pepco, h&m i w sklepikach osiedlowych nie markowych...

Gość dominiczka taka ja tra la la
Ja będę miała córeczkę i cała wyprawka na nią czeka.Ubranka kupowałam w różnych sklepach i w sumie różowych ubranek mam kilka...gdzie Ty te zakupy autorko robisz? Ja kupowałam w KappAhl,Smyku,H&M,C&A,F&F,Next,Reserved i Zara. Ubranka mam w kolorze : białym,granatowym,różowym,czerwonym,żółtym,szarym,fioletowym,morelowym,ecru i w paseczki w kropeczki itp. No tu masz stronkę KappAhl - powiedz mi ile tu widzisz różowych ciuszków :) http://www.kappahl.pl/category/estore/articles/dzieci/kategorie/baby_4486/newbie_4474/

Gość ElenaElena
Nie wiem jak jest w sklepikach osiedlowych, ale w pozostałych 4, które wymieniłaś jest mnóstwo unisexów (no może jedynie w Pepco jest więcej różu niż gdzie indziej, ale taka jest specyfika tej sieci).

Gość rożowa mama
ja tam widze ładne tylko różowe i niebieskie. nie ma na tej stronie kolorowych ubranek, tylko białe w jakies wzorki.albo bezowe, a gdzie fiolety , zielen i inne kolory...

Gość ElenaElena
Dominiczka ja KappAhla uwielbiam! :) Podobnie jak Lindex i Cubusa. A Newbie to już w ogóle jest przeurocze. Chrzciłam w tym najmłodszą dwójkę. :)

Bo na stronie internetowej KappAhl jest tylko kilka ubranek :) Wejdziesz do sklepu stacjonarnego to nie będziesz wiedziała gdzie patrzeć :) Jeszcze kupowałam w sklepie internetowym Pinokio - tam też jest duży wybór :) http://www.sklep.pinokio.net.pl/

Gość ElenaElena
Na stronie KappAhla są wszystkie ubrania z aktualnej kolekcji, trzeba tylko użyć interfejsu w lewym panelu i skorygować wyniki filtrowania, bo masz ustawione na Niewbie, a to tylko jedna z kolekcji. Nie ma tylko wyprzedażowych egzemplarzy, bo to starsze kolekcje. Najlepiej jest sprawdzać szwedzką wersję język. bo polska jest zawsze nieco później updateowana.

Autorko chyba się nie zrozumiałyśmy za bardzo...jeżeli szukasz ubranek extra zielonych i kolorowych to może wybierz się na targ...:/ Tam jest mnóstwo oczojebnych kolorów.Dziecko ślicznie wygląda w beżach,szarości,ecru i bieli.Te kolory pasują i na chłopca i na dziewczynkę,ale widocznie Ty szukasz całkiem czego innego niż ja kupuję więc w tych sklepach które podałam nie masz czego szukać.

Gość gość
autorko ale Ty zrzędzisz

Gość gość
ja już kończę 7 miesiąc i dopiero tydzień temu się dowiedziałam że będę mieć dziewczynkę. Mam całą masę żółtych i zielonych ubranek w misie :) i są przesłodkie. Kupowałam w takich zwykłych osiedlowych sklepach ze wzgledu na lepszą cenę niż w sieciówkach.

Gość gość
NameIt polecam tez jakosciowo, bo ubrania sa nie do zdarcia :)

Gość ElenaElena
Name It można kupić w sklepach internetowych bo (jeszcze) nie ma u nas tej sklepów stacjonarnych tej sieci. To duńska sieciówka. Niektóre proste egzemplarze bywają w koszach w Pepco (tych z błędami krawieckimi).

Gość ElenaElena
Podobne są też w Me Too (kojejna duńska sieć, której się jeszcze nie doczekaliśmy). Fixoni też jest niezłe i można kupić w sklepach Świat Dziecka w Warszawie.