Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusieńka

strach przed ciąża

Polecane posty

Gość pusieńka

kochałam sie z narzeczonym 25 lipca był to 17dc niestety pękła nam gumka i moj M skończył we mnie na drugi dzień jajnik mnie kuł wychodziłoby na to ze to sa dni płodne jednak nie zaobserowałam u siebie wogole sluzu płodnego tylko to kucie jajnika, teraz mi sie okres spóznia 3 dni, troche sie martwie, czy jest mozliwosc zajscia w ciaże czy jednak nie, jesli nie dostane to za kilka dni zrobie test jednak chce jeszcze troche poczekac moze wkońcu przyjdzie@

Gość gość
zrób test i juz, czekanie nic nie da a bedziesz sie tylko zadreczac

upup podbijam moze ktos miał juz taki przypadek i sie wypowie, dodam ze w dzień planowanej miesiaczki miałam lekkie palmienie dosłownie takie kropeczki krwi na bieliznie i brzóch mnie bolał jak na okres i pieri mnie bola, ogolnie sie czuje jak bym miała zaraz dostac a tu nic...;(

a jak jednak jest za wczesnie i test zle pokaze, kurcze tak bardzo jeszcze niechce dzidziusia jeszcze ten rok poczekac i pozniej slub to mozna sie starac a teraz to lipa bedzie

nikt sie nie wypowie musze z kims pogadac a nie mam z kim, strach mnie paralizuje, niech sie ktos do mnie odezwie