Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mua1986

co na mega katar dla 2 latka

Polecane posty

Gość mua1986

proszę o pomoc - najlepiej NIE kropelki

Gość gość
pulmex baby wysmaruj plecki i brzuch i tak 3 razy dziennie,masc majerankowa pod nosek i regularnie czyścic nosek

Gość gość
popsiukać wodą w spray-u ( np. marimer ), odciągnąć bardzo dokładnie aspiratorem, psiuknąć np. nasivin i ogólnie inhalacje robić, zawsze sie sprawdzalo i pomagało.

Gość mua1986
nasivin nie wchodzi w grę, bo już na sam widok mnie zbliżającej się z nim, od razu jest ryk - i co wcisnę to zaraz z płaczem wylatuje ... mam tmaść pulmex, to na katar pomoże ??

Gość gość
moemu synkowi zawsze pomaga w końcu te opary lęcą do noska i lepiej się dziecku oddycha.Przy kazdym katarze lącze te 2 maści i po 3 dniach dziecko zdrowe

Gość gość
Mój mały Karolek też źle reagował na krople do nosa, dlatego przez dłuższy czas szukaliśmy dobrego rozwiązania na silny katar. Lekarka poleciła nam sterimar baby hipertoniczny. Skutecznie odblokował śluzówkę i pozbył się wszelkich zanieczyszczeń z noska mojego synka. Ma wygodną aplikację dostosowaną dla małych dzieci . Nawet, gdy mój robaczek wierci się jak zwykle, to idzie nam to sprawnie :)

Gość gość
ja jestem mamą 8mio miesięcznego synka, ale mój sposób nadaje się również i dla 2 letniego dziecka. Inhalacje solą fizjologiczną. Kup krople, one są do inhalatora, olbas oil, pomarańczowo-zielone opakowanie. Kropelka na piżamkę, u nas dzięki temu-cała noc przespana.

Gość ala1212
Dla 2 latka polecam http://nozitix.pl/ jest bezpieczny i delikatny. Dodatkowo można go dostać bez recepty więc nie ma potrzeby ciągać dziecko po lekarzach.