Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinna umiec robic przyszla zona

Polecane posty

Gość gość
Jak sie naucze robic to tak

Gość gość
Nie wiesz widocznie co to dobry seks:P lodzik na gre wstepna jest z***bisty dla faceta:D to kiedy bierzemy slub?

Gość powiem Ci co zrobić
moment, teraz która jest ta co ma być...aaaaa biorę obie

Gość gość
To ja!:D

Gość gość
zabawne robisz z siebie sługusa domowego, a zwykłego loda swojemu facetowi się brzydzisz, masz chyba spaczony obraz seksualności, dla mnie poniżające dla kobiety jest właśnie wkręcanie się w rolę perfekcyjnej pani mopa, szmaty, ściery i szczotki klozetowej :D Bądź sobie sprzątaczką i kuchareczką, twój facet zdradzi Cię prędzej czy później z takimi jak ja, które nie gotują, nie sprzątają, ale za to w łóżku potrafią dać swojemu mężczyźnie maksimum rozkoszy ;)

Gość gość
Uważam, że przyszła żona powinna mieć przede wszystkim pracę i wykształcenie :) I ogólnie powinna być zaradna życiowo.

Gość powiem Ci co zrobić
bzdury ja szukam kobiety przez duże K a to znaczy właśnie takiej co ogarnia wszystko w domu

Gość gość
To ze lubie dbac o dom nie znaczy ze nie umiem zadbac o potrzeby seksualne partnera

Gość gość
Nad wyksztalceniem pracuje,pisze prace licencjacka.

Gość gość
Jestem piękna, inteligenta, dobrze wykształcona, nie robię loda, dobrze gotuję i piekę, nie sprzątam, mój mąż zmywa po obiedzie, myje okna, podłogi itp.

Gość powiem Ci co zrobić
oczywiście ja też ogarniam, ale kobieta to ma być Kobieta i koniec

Gość gość
riming.loda jak facet.ikakółe....

Gość gość
najlepszego loda robi facet..nie nauczysz się

Gość gość
Nawet lubie ogladac mecze pilki noznej.

Gość gość
bzdury ja szukam kobiety przez duże K a to znaczy właśnie takiej co ogarnia wszystko w domu chyba darmowej służby :D Kobieta nie służy do sprzątania i gotowania, prawdziwa dama ma załatwioną gosposię, żeby nie pobrudziła sobie dłoni ;) Ja wymagam od mężczyzn umiejętności gotowania i pomocy w sprzątaniu, sama nie z*************m w domu po pracy na 2 etaty jeszcze może z wywieszonym jęzorem mam polerować podłogę na błysk, żeby wszystko lśniło, teraz kobiety pracują zawodowo tak jak mężczyźni to dlaczego wciąż wymaga się od kobiet prac domowych ? Facet nie potrafiący gotować nie jest wart miana atrakcyjnego mężczyzny !!!

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią, u nas w małzeństwie od początku jest ustalony podział obowiązków - ja gotuję, on wszystko sprząta. Faceci i tak mają wiecej czasu dla siebie - nie robią makijażu i skomplikowanej fryzury. Dlatego w czasie jak ja "pracuję" nad swoim upiększaniem facet może cos zrobić w domu :)

A może przyszła żona powinna umieć mamę i przyjaciółki z ich dobrymi radami w p... posłać . Myśleć samodzielnie to najważniejsze .Moja w dzień ślubu to nawet herbatę przypalała i co? i nic , czas i dobre chęci i ok.

Gość gość
wedlug mnie zona powinna: - umiec gotowac i piec - chetnie zajmowac sie domem - sprzatac, gotowac, prac, prasowac - uslugiwac swojemu mezczyznie - robic zakupy - miec wyksztalcenie - pracowac - byc dobra w lozku... i przede wszystkim zawsze chetna - a, dziecko tez moglaby wychowac, zebym mial z takim nastolatkiem dobry kontakt

Gość gość
to powyżej to prawie cała ja, tylko z tym usługiwaniem to lekka przesada, nie jestem służącą tylko Żoną - partnerką, A pomoc mojego męża np przy myciu okien to super sprawa, nie wymagam - sam chce

Gość powiem Ci co zrobić
ale ja nie powiedziałem, że nie zamierzam pomagać. to po pierwsze a po drugie ja oczekuję, że kobieta pokaże, że chce i umie i nie zacznie pieprzyć farmazonów jak tui niektóre, bo to nic dobrego nie przyniesie w dalszej perspektywie, jednym słowem oczekuję pokory.

Gość gość
12.08.13 [zgłoś do usunięcia] 2 posty do gory xxx to moze wyjdziesz za mnie ? :D

Gość ostatnigosć
hahahahah Przyszła żona, kobieta jedyne co POWINNA to kochać swojego meżczyznę. Reszta jest do dogrania.

Gość gość
Ostatnigosc dobrze prawi, podobnie jak kobita pisząca że po ślubie nawet prać się uczyła. Uczucie, uczucie, i jeszcze raz szacunek, a reszta będzie ok!

Gość gość
12.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość wymaga całodobowej pracy, on nie szuka żony tylko pracującej na parę etatów zawodowo i w domu służącej, kucharki, sprzątaczki, pokojówki, niańki i chodzącego inkubatora w jednym. Spalić żywcem takich parszywe, szowinistyczne pomioty :o najgorsze, że tacy faceci naprawdę istnieją i traktują w ten sposób swoje kobiety na co dzień :o