Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidze siostry mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość gość

Na sama mysl o niej az mnie trafia,zostawila meza i dziecko wiele lat temu,nie odzywala sie do rodziny a teraz sobie przypomniala ze ma brata i ojca.Na poczatku sie dobrze dogadywalismy,ale zaczela spowrotem pic i myslala,ze bedzie mogla nas wykorzystywac.Jak zobaczyla,ze sie nie dajemy poleciala do ojca i udaje jaka to ona coreczka kochana.Najgorsze jest to,ze naopowiadala do ojca jakichs glupot o mnie(na szczescie uwierzyl mi)ale nie tylko do niego.Wydzwania po calej rodzinie i mnie oczernia a my z narzeczonym potem musimy sie tlumaczyc,mam juz tego dosc i nie wiem co mam robic.Za miesiac wesele ich kuzynki,boje sie ze narobi mi wstydu przy wszystkich chociaz jej ojciec twierdzi ze ja przypilnuje(watpie,ze mu sie uda). prosze o rady

Gość gość
Jedyne to mogę napisać, to to, że współczuję i to bardzo bo rady żadnej nie mam. Nie wiem co bym zrobiła :/ Chyba to co się wydarzy to sie wydarzy. No chyba, że dosypiesz jej jakieś środki na przeczyszczenie i nie weźmie udziału w weselu :D

Gość gość
Tłumaczą się winni...Reszta chyba wie,że pije więc pieprzy 3 po 3 .Olej ją i staraj się unikać kontaktów z tą panią.Jak zobaczy,że się przejmujesz jej paplaniną będzie coraz bardziej Ci dokuczać a jak nie będziesz reagowała jest duża szansa,że odpuści

Gość gość
juz ten temat był pare dni temu