Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka 72 godz co robić

Polecane posty

Gość gość

Od stosunku z moim chłopakiem upłynęło dwa dni. Robiliśmy to z zabezpieczeniem, ale w dni płodne. Wkręcam sobie cały czas, że nie uważaliśmy tak jak zwykle i coś się mogło przedostać. Od wczoraj zastanawiam się nad tabletką 72 godz. Myślicie, że powinnam ją zażyć dziś? Podobno skuteczność spada po każdym dniu zwłoki.

Gość gość
Zalezy jakie było to zabezpieczenie.Może wytarta piczka po stosunku ,lub ty lezysz na nim To jest słabe.

Gość gość
Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą. Dzięki za złośliwość.

Gość gość
ella one - są tez takie tabletki, 120 godzin po

Gość gość
Dziewczyny przed sexem tracą głowe,a potem piszą na forum.W polskich kobietach jest pojęcie jakość po stosunku będzie.Porównaj zabezpieczanie się rosjanek ,a uzywają dużo więcej jak polki.Młode pokolenie naszych dziewczyn w sprawie antykoncepcji jest mniej myślące od swoich matek.

Gość gość
Pierwszy raz w życiu mam taką sytuację, że nie wiem, co zrobić, dlatego pytam na forum bardziej doświadczone kobiety ode mnie. Dlaczego do razu generalizować? A poza tym po to chyba jest to forum, aby pomagać w kryzysowych sytuacjach, więc czego się spodziewałaś wchodząc tu?

Gość gość
Ręce opadają, jak się takie coś czyta.

Gość gość
nic nie beirz. Skoro sie zabezpieczaliscie to niepotrzebna Tobie taka szkodliwa tabletka!