Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Aguska65h

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Witam.od paru dni staram się śledzić to forum i bardzo cieszę się że tu trafiłam.Postanowiłam coś napisać bo dzięki wam wszystkim dziewczyny(szczególnie dzięki zdesperowanej68 -to ja do ciebie napisałam e-maila) odzyskałam nadzieje że może moje marzenie się spełni.W kwietniu starałam się o zaświadczenie od ortopedy żeby pomniejszyć biust na nfz ,trafiłam na totalnego mruka pogonił mnie i powiedział że to moje fanaberie i nie wiem czego tak mnie zdołował że się poddałam.Dopiero jakimś cudem znalazłam to forum i zobaczyłam światełko w tunelu,chociaż i tak nie do końca wierzę że się uda.Mam rozmiar 65h i 29-30cm od mostka do brodawki i bardzo obwisły biust, więc boje się że mam za małe i mnie nie zakwalifikują do operacji.Mam zaświadczenie od rodzinnej o wskazaniach do operacyjnego zmniejszenia biustu i stare (z przed półtora roku) usg piersi oraz zdjęcia rtg jedne z 2007r drugie z kwietnia tego roku na którym tan wredny ortopeda nie stwierdził żadnych zmian( a na tamtym starym inny lekarz stwierdził) .Mieszkam w Lublinie więc do Łęcznej mam rzut beretem i konsultacje 22sierpnia jak będę po to dam znać jak poszło.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny PO i trzymam mocne kciuki za te przed !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować