Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala212

Czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość Ala212

Witam, Okres spóźnia mi się 12 dni, jestem w 42 dniu cyklu. Uprawiałam z chłopakiem petting w dni płodne, jednak on zawsze miał bieliznę, raz czy dwa na majtkach pojawiła się plama z preejakulatu. Gdy zaspokajał mnie dłońmi, z tego co oboje pamiętamy, zawsze był po umyciu rąk, jednak w świetle takiego spóźniania się okresu (mam regularny cykl 28-30 dni od paru dobrych lat) panikuję, że mogłam zajść w ciążę, jakaś kropelka spermy się ostała etc. W dodatku ten cykl jest wyjątkowo dziwny - parę dni temu miałam rozciągliwy, przezroczysty śluz, jakby owulacyjny, potem parę dni sucho, raz miałam żółte upławy, czyli wszystko jest nietypowe w stosunku do mojego normalnego przebiegu cyklu (normalnie po owulacji gęsty śluz, potem parę dni sucho i okres). W ciągu tych 42 dni wyjechałam na wakacje 2x so klimatu śródziemnomorskiego (teraz właśnie jestem na drugim wyjeździe), a z powodu braku apteki na miejscu nie mam jak zrobić sobie testu ciążowego... Kłują mnie jajniki, boli czasem kość ogonowa, boję się, że to oznaka ciąży - czy jest to w ogole mozliwe? Na chlopski rozum nie, ale tak dlugi cykl mnie przeraza i w takim ujladzie nie jestem oewna, czy czegos nie przeoczylismy. Proszę o pomoc i pozdrawiam!

Gość gość
Zal zal zal ... Ogolmie to plemniki fruwaja i zapladniaja samoczynnie i pewnie dlatego mozesz byc w ciazy... Brednie.. Skoro takie glupoty przychodza ci do glowy to moze jeszcze jestes za glupiutka na sex i wszelkie gego odmiany.. Wrocisz to idz do lekarza, moze masz jakas infekcje lub poprostu zmiana klimatu..

Gość gość
Dziewczyny przed sexem tracą głowe,a potem piszą na forum.W polskich kobietach jest pojęcie jakość po stosunku będzie.Porównaj zabezpieczanie się rosjanek ,a uzywają dużo więcej jak polki.Młode pokolenie naszych dziewczyn w sprawie antykoncepcji jest mniej myślące od swoich matek.

Gość gość
Dziewczyno moze poprostu cykl Ci sie rozregulowal tymi wyjazdami. Ja jak wyjechalm i zmienilam klimat to 3 miesiace nie mialam @. Skoro nawet sie nie kochaliscie to jak mozesz byc w ciazy, jesli tak by bylo to mnostwo dzieciakow takich jak Ty chodzilo by juz z brzuchem...

Gość Ala212
Zdaję sobie sprawę, że plemniki nie przechodzą przez ubrania, jednak jak na mnie taki cykl to anomalia, dlatego zastanawia mnie ta cała sytuacja, a właściwie paranoiczny aspekt mojej osobowości zamartwia się, czy sperma mogła ew. Zostać na palcach. Dzięki za szybką odpowiedź i potrzebny mi teraz racjonalizm :-) zaraz po powrocie wybieram się oczywiscie do lekarza,