Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana1234

on mnie oklamuje

Polecane posty

Gość zalamana1234

w skrocie: mieszkam razem z facetem, ja zarabiam wiecej od niego. od jakiegos czasu co miesiac pyta sie czy mu dam stowke, 2 stowki.. daje mu bo mowi ze np na papierosy (chociaz 3 dni pozniej znowu ode mnie wyciaga, a az tyle nie pali...)- ja trzymam kase w tym zwiazku.. no i sie zaczelam zastanawiac na co mu ta kasa, nie chce mi powiedziec dokladnie, czuje ze ma jakies tajemnice.. a to mi sie nie podoba. wiec raz w zyciu postanowilam ze mu przejrze smsy i zobaczylam 1 smsa z Imieniem kobiety a obok "Pro", jednak pisali na Pan/ Pani, o spotkaniu przy centrum handlowym.. wiem ze na chwile sie spotkali bo ja niedlugo potem bylam w domu z pracy i mój wtedy był w domu..a przypomnialo mi sie ze dzien przed tym, jak byli umowieni to wlasnie wyciagnal ode mnie 100zł..wiec napewno to nie zbieg okolicznosci. a nic mi nie mowi ze sie z kims spotyka..to nie zadna jego siotra/znajoma itp.. on rzadko kiedy z kims sie spotyka..nie wiem co o tym myslec.. nie chce mu mowic ze wiem, bo nie chce zeby wyszlo ze mu grzebalam w telefonie.. ale jak to moge rozegrac?? chyba ze.. on ma jakies dlugi.. bo w sumie skrot "Pro" to moze byc provident ???? ale czemu nic by mi nie powiedzial i to ja mam splacac jego dlugi ?! wiem ze kiedys byl z panna i go w kulki zrobila, i moze to jej jakis dlug splaca..kurde nie wiem;/ co byscie zrobili na moim miejscu???? chyba ze powiem ze ktos go widzial i spytam kto to jest.. albo zrobie awanture ze wyglada na to ze mnie zdradza i wtedy moze sie przyzna o co tu chodzi.. ale jak zacznie sie wykrecac ze spotkal przypadkowo znajoma to co wtedy?? ;(

Gość gość
super! robi cię w balona a twoje ciężko zarobione stówki być może wydaje na jakąś pipę jak dla mnie ewidentnie robi cie w konia no ale ...skoro chcesz być pewna to się upewnij jak? sprawdź go! gdy bedziesz wiedziała kiedy się z nią spotka idź za nim nagraj całe spotkanie na fona a potem jak wróci do domu a cię wcześniej nie zauważy ....wyślij mu to na jego tel. na koncu w*******l gnoja z domu na zbity pysk! i zapamiętaj sobie jedno ! jak siebie samą nie bedziesz szanować to nikt cie szanować nie bedzie :)

Gość zalamana1234
nie mam mozliwosci isc wtedy za nim, pracuje duzo i daleko od domu takze nie mam jak.a tez nie wiem kiedy anstepnym razme moze sie z nia spotkac, moze skasowac smsy tym razem i sie nie dowiem. moze powiem mu ze ktos go widzial i ma mi natychmiast wytlumaczyc

Gość gość
sms przesłać należało od razu na swój tel. to takie twoje zabezpieczenie zawsze musisz o tym myśleć w takich sytuacjach ;) powiem ci tak mimo odległości ja bym tak sobie czas zorganizowała że bym go wyśledziła a wtedy niech go matka boska chroni :) że ktoś go widział też możesz ale do tego załącz te sms ki od tej pipy i nawciskaj kitów nie miłosiernych znaczy że ktoś go widział jak z nią się obejmuje że za rękę że całowali się jak nie zaczniesz z grubej rury to on sie na spokojnie wytłumaczy że to tylko koleżanka która potrzebowała jego pomocy a on tylko dlatego sie z nią spotkał ale nic go z nią nie łączy :) wciśnie ci ten kit ani się obejrzysz !

Gość gość
Pro jak prostytutka

Gość zalamana1234
chce poznac wiecej opinii;(

Gość gość
Jak nic kasa idzie na prochy. Pro jak prochy