Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresyjna909090

Moj facet pije i awanturuje sie Nerwica

Polecane posty

No rzeczywiście, lepiej nie pozbawiać dziecko ojca i zafundować mu dzieciństwo z pijanym tatusiem. Samoloty z Europy są tanie do PL, więc tatuś jak zechce to da radę odwiedzić syna...

Gość depresyjna909090
Jestem zalezna i oczywiscie jest w tym sporo mojej winy. Ale ufałam mu, bo kiedys byl inny. On zarabia, on kontroluje wydatki, niby mamy wspolne konto ale wszelkie wyplaty musze z nim konsultowac. Podobnie jak on- tez ustala ze mna swoje wydatki. Tyle, ze zawsze to są jego pieniądze i wie, ze moze pogrywac ze mna jak chce, bo bez jego kasy ja nie mam juz nic. I ostatnio tez powiedzial, ze jak chce wracac do sama, bo syn ma zostać z nim.

Gość gość
Ja wroce do kraju, to pozbawie malego ojca, bo bedzie go widywal raz do roku. A tego, ze on mnie nei kocha jestem wrecz pewna. Brakuje jeszcze tylko kochanki i bylby pelny pakiet. xxxxxxxxxxxxxxxxx przyznaj się, ze nie chodzi o dziecko - tylko o to, żeby do innej nie poszedł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
ty go po prostu nie chcesz zostawić i teraz będziesz wymyślała tysiąc powodów, zeby nie wrócić do Polski!

Gość gość
Takiego sobie wybrałaś to teraz ponoś konsekwencje swoich wyborów

Gość gość
mnie też nie żal takich idiotek!

Gość depresyjna909090
Nie wlasnie, nie takiego sobie wybralam :) Byl to spokojny, kochajacy czlowiek, który zaczął pic dopiero tutaj, jakies 2 miesiace temu. Wczesniej nie mialy miejsca takie sytuacje. Nigdy mnie nie uderzyl, wiec nie wiem skad te aluzje o kupowaniu pudru. Chcialam zeby ktos przy zdrowych poglądach poradzil mi co powinnam zrobic, skad moglo sie u niego wziac tyle zmian i co dalej. A nie czytac obrazajace mnie komentarze, w ktorych ktos sugeruje, ze jestem glupia i naiwna

Gość gość
Ja też uważam, że skoro już tyle razy z nim rozmawiałaś, to rozmowy już nic nie dadzą. Po prostu spakuj siebie, dziecko i wracaj do PL. Możesz zostawić list, w którym postawisz mu warunki (on wraca, ale nie pije, Ty pracujesz i on Ci nie zabrania pracować). Mam w rodzinie podobny problem, uwierz, potem będzie tylko gorzej.

Gość powinni wam wszystkim
odebrać dzieci głupie p***y jak można dopuscic do tego żeby dziecko jakies drgawki lękowe miało bo tatuś chlejetak jak ktoras z was tam pisala. wychowujecie dzieci w takich warunkach? jesteście p**********e i tylko tłumaczycie się pieniędzmi bo ruszyc d**y wam się nie chce. normalna matka nigdy by na cos takiego nie pozwolila idiotki!