Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 letnia dziewica

Polecane posty

Gość iuuyyyyy
a może autorka chce poczekac z tym do slubu? to takie dziwne? ja znam wiele dziewic w tym wieku sa ladne ,normalne tylko poprostu nie chca miec faceta

Gość gość
A czy to takie dziwne, że niektóre kobiety nie planują ślubu i w stanie wolnym czerpią z seksu radość i rozkosz ? Nie piętnujecie dziewic, a kobiety lubiące seks.

Gość gość
do jakiego ślubu, skoro na ślub się nie zanosi? ona ma 26 lat zbliża się ostatni dzwonek aby urodzić dziecko, a ona jeszcze nie współżyła nawet. ja też mam ładną inteligentną koleżanke , która współżyła tylko raz w swoim życiu bo nie czuje takiej potrzeby-leczy się na to bo ma za niskie jakieś hormony. TAKIE COS SIĘ LECZY!

Gość życzliwa__
Gościówko 26 z tego co piszesz wynika, że jesteś wyjątkowo wybredna. Możliwe że facet który by Ci dogodził się nie narodził. No chyba że tym facetem jest np. Robert Pattinson, jeżeli tak to szczerze mówiąc może być problem żebyście się spiknęli.

Gość gośćStyks
No właśnie źle to o tobie świadczy. Bo to znaczy że albo jesteś straaasznie paskudna albo jesteś skończoną sierotą albo jedno i drugie :-P Ale założę się że urodą ani figurą to ty nie grzeszysz !

Gość gościówka 26
Moglibyście przeczytać moją wypowiedź wyżej i napisać co o tym myślicie? Będę wdzięczna za poważne odpowiedzi:)

Gość dziewice gora
O rannny ! obłudni jesteście !

Gość dziewice gora
widze ze autorka juz was olala ! i nie dziwie sie bo z takimi typami jak co poniektorzy tutaj ciezko wytrzymac !! oczywiscie szacun dla tych normalnych !! mozecie czlowieka w depreche wpedzic !

Gość gość
Nie rozumiem tego czemu jak kobieta jet jeszcze dziewicą uważają ją od razu za brzydką i nie będącą w stanie znaleźć sobie partnera. Ja również jestem dziewicą. Wielu facetów się starało i miałam też dużo propozycji bezpośrednich. Po prostu mnie sprawiało większą przyjemność patrzenie jak im się nie udaje :D

Gość matylda78
To wcale nic złego. Ja też straciłam dziewictwo dokładnie w wieku 26 lat, z mężczyzną, który był dla mnie całym światem. Owszem początek nie był łatwy, ale szybko złapaliśmy odpowiedni rytm i potem już było bardzo dobrze. Jesteś młodą kobietą, spokojnie, gorzej, gdybyś miała 50 lat;) Myślę, że nie puszczanie się z byle kim bo "już czas" to powód do dumy. Powodzenia!