Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylesyle

zazdrosc

Polecane posty

Gość sylesyle

Nienawidzę gdy facet zaprasza mnie na spotkanie/randkę,a w między czasie zerka na inne dziewczyny.Wiem ,ze faceci tak już mają,są wzrokowcami i zdarza im się przy dziewczynach spoglądać na inna,ale ja nie potrafię opanować wtedy nerw. natychmiast wydaje mi się,ze ja jestem brzydka,ze czemu przyszedł ze mną,a naj chętniej to bym wyszła w takiej chwili.Nie piszę tu o takim perfidnym podrywaniu kogoś,lecz delikatnym ale widocznym zainteresowaniu inną kobietą.Niestety jestem na tyle spostrzegawcza że widzę zawsze gdy facet spogląda na inna,nawet jeśli myśli ze to ukrył..Co zrobić w takiej chwili,jak się zachować,jak tłumaczyć sobie,ze nie jest ze mną tu z braku laku. Przecież zawsze się znajdzie gdzieś jakaś piękna ,ładniejsza kobieta,ja o tym wiem...

Gość gość
mój tak ma że nawet komentuje figurę danej kobiety czy coś. To wkurzające niby mówi że to nic bo tylko reakcja na atrakcyjną kobietę ale jest ze mną. Te komentarze są dziwne co ja mu się nie podobam czy coś? on mówi że ja jestem ładniejsza od nich...

Gość sylesyle
nienawidzę takiego czegoś,bo się wtedy czuję jeszcze gorzej,nie jestem pewną siebie laską ,więc takie zerkanie jeszcze bardziej mnie pogrąża

Gość sylesyle
A wy jak reagujecie ??na takie zachowanie faceta,gdy wodzicie,ze on się spojrzy na inna ...

Gość gość
też jestem nie pewna siebie i trochę się obrażam. pytam jak on by się czuł po moich komentarzach na temat facetów

Gość sylesyle
może zacznij robić to co on,zauważy ze to nie jest fajne,albo zacznie byc bardziej zazdrosny hm

Gość gość
zazdrosna to już jestem. a co do facetów to nic ciekawego nie widać więc co mam komentować. ale to jest nie miłe dość. on mówi że powinnam mu ufać

Gość sylesyle
Zaufanie zaufanie,ale dla mnie to świadczy o braku kultury i nieszanowanie swojej kobiety.Niech by sobie powiedział,czy spoglądał na inną jak jest z kumplami na piwie,no ale bez przesady aby przy dziewczynie to robić

Gość gość
właśnie przy kolegach można ale tak to cóż.... ale ja się odegram np na basenie bo wiem że on ma kompleks na temat swojego brzucha. Może i okrutne ale ja my jedziemy samochodem a on się ogląda jawnie za innymi no to sory

Gość sylesyle
I bardzo dobrze,moja szkoła...:) Pewnie ,ze musisz mu pokazać jak to jest,jeśli się nie oduczy komentować innych kobiet przy Tobie,moim zdaniem nie zasługuje na to aby mieć jakąkolwiek ..Hańba :)

Gość gość
a on się nie przejmie bo jest mnie pewny i to całkowicie

Gość sylesyle
to kopnij go w tyłek,chyba jesteś warta coś więcej?? zamiast takiego bezczelnego faceta,postaraj się o kogoś kto Cię uszanuje !!!

Gość gość
nie jest tak źle:P szanuje mnie ale jest wzrokowcem zresztą raczej nie zdradzi. on był już zdradzony wie jak to jest. Tak myślę