Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ETIAXIL co to za trucizna

Polecane posty

Gość gość

tak sie zastanawiam czy jest bezpieczny, posmarowalam lekko pachy, po godzinie zmylam bo tak swedzialy, pomimo tego ze nie trzymalam cala noc, z potem mialam spokoj na 9 dni, lekki szok super dziala ale zastanawiam sie czy to nie jakas przej****a chemia, teraz boli mnie prawa pacha, przerazilam sie ze mozna od tego raka dostac, oczywiscie przesadzam ale ta substancja na penwo nie jest zdrowa ???

Gość gość
kiedyś stosowałam, na początku może być uczucie pieczenia. Jednak nie polecam tego stosować, poszłam do dermatologa, powiedziała, że wróciła niedawno z jakiejś tam konferencji i ten etiaxil niby może być rakotwórczy, zatyka pory skóry itd., więc już nie stosuję.

Gość gość
no właśnie, bardzo mnie to zastanawia, ja pewnie jeszcze zastosuje go pary x, dopoki nie opanuje pocenia sie na tle emocjonalnym - poce sie kiedy jestem podekscytowana, masakra ;-) ale to musi byc przez mocna substancja, musze poczytac o skladzie etc troche mnie to przeraza

Gość gość
pewnie ma duzo aluminium. tak jak wszystkie takie. polecam bloker z ziaji, jest duzo tanszy a ma takie samo dzialanie wg mnie jak etiaxil

Gość gość
ale ten bloker z ziaji też ma aluminium w składzie. A on jest dostępny tylko w aptece, bez recepty tak?

Gość gość
nie chodzi o cene, po prostu podejrzewam ze to nie ejst dobre dla zdrowia,bylabym spokojna gdyby bylo zupelnie obojetne i stad pytanie do was, czy sie martwic, wyrzucilam juz ulotke i opakowanie, ale poszperam w sieci

Gość gość
Bloker Ziaji kupisz w prawie każdej drogerii. Np. w Rossmannie.

Gość gość
bloker ziaji jest po prostu duzo tanszy, kosztuje cos ok. 8 zł. tez ma aluminium w skladzie, kiedys były podejrzenia że aluminium wywołuje raka piersi. później to dementowano. faktem jest, że nie jest to zbyt zdrowe, bo to jest naturalna metoda termoregulacji. ja używam blokera bo się mocno pocę po lekach które stosuję, ale jak kiedyś się mniej pociłam to nawet antyperspirantu nie musiałam używać.