Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mialyscie doswiadczenia ze starszymi facetami

Polecane posty

Gość gość

zawsze mialam pociag do starszych facetow...od jakiegos czasu uprawiam seks z facetem,ktory jest starszy ode mnie o 20 lat...czy mialyscie doswiadczenia ze starszymi?

Gość gość
ja nie, ale też bym chciała. I jak u Ciebie, dobry jest w te klocki?:D

Gość Emilka233333
ja raz z 68 latkiem przelotnie ale zwierz z niego, wigoru miał więcej niż niejeden młodziak

Gość Imanellka
O jjejjjjjjju nie aż tak starszymi :O Miałam chłopaka starszego 7 lat. Ale nie było seksu krótko z nim byłam i za poważny trochę był, to nie to, co rówieśnicy :) Teraz mam chłopaka starszego 2 lata i jest super. A być sobie z jakimś kolegą ojca to sobie nie wybrażam fuu

Gość gość
powiem,ze nie jest przystojny i pociagajacy,ale to nie ma znaczenia chcialam zobaczyc jak to jest,bo mnie to zawsze krecilo seks ze starszymi musze przyznac,ze jest bosko a wy jakie macie doswiadczenia?

Gość Emilka233333
no ja właśnie z dawnym nauczycielem polskiego mojego taty się bzyknełam

Gość gość
mnie nigdy nie krecili rowiesnicy,zawsze wolalam starszych

Gość gość
mnie nigdy nie krecili rowiesnicy,zawsze wolalam starszych tylko,ze boje sie,ze mi sie zabardzo to spodoba

Gość Emilka233333
ale starszy to i portfel ma zasobniejszy ;) po co się marnować z gościem który nawet nie będzie miał za co kupić mi czegoś ładnego

Gość gość
tylko najgorsze, że w Polsce ciężko znaleźć zadbanego, przystojnego 40-50latka. Większość to zaniedbani, łysiejący panowie, z brzuchem piwnym i brakami w uzębieniu, eh;/

Gość gość
zależy w jakim jesteś wieku , jak ty masz 40 on 60 to ujdzie.

Gość gość
no wlasnie taka prawda niestety,a ja marzylam zawsze o jakiejs przygodzie z takim zadbanym,kulturalnym facetem po 40 .

Gość gość
Ja chciałabym spróbować ze starszym, ale tak max 15-20 lat, ja mam 25 lat, oczywiście zadbanym, z fajnym ciałkiem, a nie jakimś oblechem w męskiej ciąży :P

Gość gość
ale tu nie chodzi o zwiazek tylko o seks....nie chce sie zwiazac bo mam faceta....po prostu jest fajnie czasem sie spotkac pogadac i ...

Gość Emilka233333
mój 68 latek miał brzuszek ale nie uważam tego za jakiś duży mankament ujeżdźałam go całą noc jak wściekła :p

Gość gość
"nie chce sie zwiazac bo mam faceta" - no cmts;/

Gość gość
.....i się p*******ć jak oszalała

Gość gość
ja mam 21 a on 41

Gość gość
fuu z 68letnim to prawie jak nekrofilia, o ile nie ściemniasz tego wieku........blee

Gość gość
"nie chce sie zwiazac bo mam faceta"- kolejna szmata

Gość gość
z rowiesnikami lub kilka lat starszymi nie ma co nawet przeciez oni to tylko napaleni malolaci 5 minut i po wszystkim

Gość gość
nie obrazaj od szmat,sama chcialabys poszalec ale ze nikt cie nie chce to pozostala tylko masturbacja i wyzywanie innych kobiet od szmat

Gość gość
ja miałam :) ale moje doświadczenie polegało tylko na tym aby płacili za moje zachcianki i płacili dotknąć im się w życiu nie dawałam sexu żadnego nie było! potrafiłam ich tak zbajerować że robili dla mnie prawie wszystko tacy ok. 40stki i po są największymi jeleniami :D

Gość gość
patologia, mieć faceta i roochać się jednocześnie z innym, starym dziadem. Możesz po takim d*pczeniu patrzeć na siebie w lustrze, bez odrazy?! Nie chciałbym mieć takiej dziewczyny syf

" z rowiesnikami lub kilka lat starszymi nie ma co nawet przeciez oni to tylko napaleni malolaci 5 minut i po wszystkim " . . Stare purpudło też za długo nie posuwa tym swoim flakiem.

Gość gość
Asiula Cebula nie wypowiadaj sie,skoro sama przyznalas,ze nie mialas doswiadczenia w tym temacie wiec nie mozesz wiedziec tego :) nie mowimy o 60latkach ktorzy juz czesto nie moga tylko o zdrowych facetach po 40stce