Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak szybko pytają o te dni

Polecane posty

Gość gość

moj pierwszy chlopak chcial wiedzieć kiedy mam okres po niecałym miesiacu razem, nie pamietam czy juz sypialismy ze sobą...powiedział,że jego kolega wie kiedy jego dziewczyna ma , tyle że oni byli ponad rok albo dwa razem...a on musial to wiedziec ;/ rozstalismy sie drugi chłopak...tez, razem kilka tygodni, powiedziałam,że boli mnie brzuch a on zamiast spytać czy mam kolkę albo zgagę spytał o "te dni" :( 😭 powiedziałam mu tylko,że nie , ale potem sie popłakałam ;((( dlaczego faceci są tacy?

Gość Imanellka
"po niecałym miesiacu razem, nie pamietam czy juz sypialismy ze sobą" Po niecałym miesiącu oddajesz się chłopakowi? Więc już masz odpowiedź, czemu pytają. Chcą wiedzieć, kiedy będziesz dostępna. Nie oddawaj się tak szybko.

Gość gość
dlaczego sie popłakałas?

Gość gość z ładną buzią
Bo kobiety w "tych dniach" są nadpobudliwe więc pewnie chcą wiedzieć kiedy nas unikać, haha :)

Gość gość
ojej jakie oddałaś się? a on mi sie nie oddał? przed nim mialam jednego partnera tylko on też tylko jedną, bylismy bardzo zakochani, codziennie sie spotykalismy, wzdychalismy do siebie, poznalismy rodzicow po tygodniu znajomosci, po 10 dniach znajomosci pocalowal mnie, dobra juz pamietam, zapytal mnie po 2 albo 3 tygodniach o to kiedy mam okres, i nie po to by mnie zaliczyc ;p chcial po prostu wiedzieć by byc wyrozumialszym wtedy...a i tak zawsze był, a ja nie mam humorow ... po miesiacu bo bardzo się pożadalismy :( obecnego chłopaka pragnę jeszcze bardziej, ale nie zamierzam tego robić w sierpniu, gdyż sierpien miesiacem wstrzemiezliwosci...wiec jeszcze z tym poczekamy

Gość gość z ładną buzią
Miesiąc wstrzemięźliwości? ;)

Gość gość
Nie lubię rozmawiać o tych rzeczach.

Gość gość
To zerwij z tym *****czem pyta się bo mu chodzi tylko o ******ie