Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mogę być w ciąży prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie do was i nie wiem co mam myśleć, mam nadzieje, że znajdzie się ktoś kto będzie umiał mi doradzić, a więc do konkretów, 3 mieisące brałam tabletki anty, odtsawiłam je z końcem czerwca i z dniem 27 czerwa dostałam okres z odstawienia, następny już normalny okres miałam dnia 17 lipca, następnie miałam lekkie plamienie dnia 29 lipca i tak 30 lipca, a d tego miałam bardzo dużo śluzu, tak jak zawsze mam przy owulacji, przed braniem tabletek, przed braniem miałam bardzo regularne cykle 29 dni, teraz okres powinna dostać w takim razie 14 sierpnia, z tym, że zawsze przed miesiączką nie miałam śluzu, a teraz mam wrażenie jak by ze mnie leciało, czuje, że mam mokro w środku, dodam tylko, że kochałam się z chłakiem 30 lipca, następnie 4 i 7 sierpnia i nie wiem czy przypadkiem w ciąże nie zaszłam, zwszłaszcza, że tabletki wcześniej brałam, a jak z nim spałam to się nie zabezpieczałam, czy to może być ciąża?

Gość gość
czy znajdzie się ktoś kto odpowie mi na moje pytanie?

Gość gość
No ale okres powinnam dostać za dwa dni. Chodzi mi o to jak duże prawdopodobieństwo jest zajścia w ciąże po tym jak brałam tabletki i je odstawiłam?

Gość gość
może ktoś jeszcze udzielić mi odpowiedzi? bo naprawde nie wiem co mam myśleć

Co za durne pytanie. Nie wiem jakie jest prawdopodobieństwo. Każdy przypadek jest inny. Nie wywróżę ci.

Gość gość
ale ja o wróżby wcale nie proszę, tylko o jakieś mądre sugestie, czy mogę być czy raczej nie, nie pytałabym gdybym nie brała tych tabletek i normalne cykle wciąż miała

Boże, już ci odpowiedziałam że możesz być. TAK - MOŻESZ - BYĆ!!! Ale czy faktycznie jesteś nie wiem, bo nie zaglądnę ci do macicy. Prawdopodobieństwo jest, ogarnęłaś odpowiedź tym razem?

Gość gość
Tak ogarnełam

Możesz być w ciąży.Znajoma zaszła od razu po odstawieniu tabletek,więc to nie prawda ,że one działają jeszcze po...

Gość gość
Ja nie twierdze, że działają nadal po, tylko strasznie mnie zastanawia czy ja w ciązy właśnie jestem, bo wiem, że po odstawieniu można zajść o wiele szybciej, nawet reguły nie ma ile czasu się je brało, zdaje się żadnych objaw chyba nie mam, oprócz tego, że mam ten dziwny śluź i czuje mokro, a nigdy przed okresem tego nie miałam

Gość gość
ma ktoś może jeszcze jakieś sugestie wzgledem mojego zapytania?

Gość gość
jest tu ktoś jeszcze?