Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mozecie polecic mi dobrą restaurację w warszawie

Polecane posty

Gość gość

okolice śródmieścia albo południowa czesc warszawy. zeby byla bardzo smaczna i taka zeby mozna bylo zabrac dziewczyne na kolacje. cenowo to powiedzmy, ze moge dac max 150 za jedno danie, wiec takie dla snobów mnienie interesują :P

Gość gość
ja polecam Ryżowe Pole jak lubisz sushi, to jest w samym centrum

Gość gość
haha max 150 za danie? czyli 300 za oba? i mowisz,że nie dla snobów :classic_cool: a co ona lubi? jaką kuchnie? nie jest wegetarianką? ja nie znam drogich restauracji, lubię sushi, w centrum na nowym świecie jest takie, pyszne i niedrogie, ładny lokal, tzn jest kilka nie pamietam jak to konkretnie sie nazywa, ale to jest takie blizej krakowskiego przedmiescia najadlam sie za 20 zl ;p

Gość gość
to jest Ichiban sushi, uwielbiam ta knajpe, genialnego kucharza tam maja :) nowy swiat zaraz przy skrzyzowaniu ze swietokrzyską

Gość gość
Jak takie kryteria to tylko u modesty amaro bedziesz usatysfakcjonowany. galeon?????????

Gość gość
jak będzie tansza ta restauracja to przecież nie będę protestował. przede wszystkim chcę żeby była smaczna. jestem w warszawie od niedawna i większość do których trafiłem do tej pory okresliłbym mianem średnich... a ze 150 za danie. no coz. na taką wspaniala kobiete nie zaluje. jak kuchnia będzie smaczna, to na pewno raz czy dwa razy w miesiacu moge nas zabrac do takiej droższej knajpki :)

Gość gość
o tak Ichiban ! czytałam opinie o tym, to ludzie głownie narzekają a mi sie bardzo podobało... spokojnie i cicho tam było, mimo ze byl niedziela wieczor :) kelnerka byla bardzo miła i ładna, tylko na jedzonko troche długo sie czekało :P to bylo moje pierwsze sushi i na pewno zjem jeszcze! pamietam,że moje doświadczenie z pierwszym kebabem bylo znacznie gorsze :P

Gość gość
Bardzo dobre jedzenie jest w Adlerze.Mokotowska przy placu Trzech Krzyży.Przyzwoita restauracja,duuuuże porcje i smaczne.Polecam.

Gość Gieniek w gomaczkach
W Warszawie nie ma dobrych knajp!