Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ktora nienawidzi

Nienawidze swojego chlopaka

Polecane posty

Gość ta ktora nienawidzi

Tak jak w temacie, nienawidze go za to wszystko co mi zrobil!! nienawidze jego klamstw i niedotrzymanych obietnic!! najlepsze w tym wszystkim jest to ze wyjechalam za granice wlasnie do niego, spalilam za soba wszystkie mosty bo mialam zaczac tu nowe zycie, prace, spelniac swoje marzenia a po przyjezdzie okazalo sie ze on stracil prace wiec nie mamy tu czego szukac. I nie chodzi o to ze mam do niego pretensje o strate pracy, wiem ze to nie jego wina i to doskonale rozumiem, chodzi o to ze zostawil to jakby w prozni, nawet mi nic nie wytlumaczyl, nie przytulil, nie powiedzial ze bedzie dobrze. Tylko ze wracamy do domu a ja jak idiotka pozegnalam sie ze wszystkimi bo bylam pewna ze rozpoczne tu nowe zycie, w Polsce i tak nic mnie nie czekalo. I teraz zostalam z niczym, jestem sama, w obcym panstwie, moj zwiazek tez chyli sie ku koncowi, i tak nigdy nie potrafilismy sie dogadac. Tylko nie wiem jak sobie poradzic z tym wszystkim. moze ktos mi doradzi cos konstruktwynego?

Gość gość
doradzę Ci! po pierwsze nie zrywaj z nim jeszcze, łatwiej we dwoje, np. podzielic koszty za mieszkanie itp. po drugie szukaj pracy koniecznie, byle czego, byle mieć na już, a potem poszukasz czegoś lepszego, teraz może byc zmywak albo sprzątanie, byś miala na utrzymanie. jesli spaliłaś za sobą mosty to z powrotem może być kłopot, a może to własnie jest pisane Ci ? nowe życie? ale najpierw znajdz prace, tak bys mogla sie utrzymac, bez chlopaka rowniez,trzymaj sie

Gość gość
jesteś wściekła że straciłaś źródło dochodów finansowych i boisz się porażki towarzyskiej jak wrócisz i powiesz wszystkim że się wam nie udało :P

Gość ta ktora nienawidzi
nieprawda, nie jestem zla ze stracilam zrodla dochodu bo tak na dobra sprawe to nawet on nie zdazyl mnie utrzymywac jesli o to chodzi. Nie martwie sie tym ze wroce i oznajmie wszystkim ze nam sie nie udalo bo nam sie juz dawno nie udawalo. Chodzi o to ze nie mam pomyslu na zycie, myslalam ze ten wyjazd to jedyna szansa i nawet w najgorszych snach nie przypuszczalam ze to wszystko sie tak skonczy. A to zeby z nim nie zrywac bo razem latwiej to hmm.... my i tak wracamy do polski bo mamy termin na za tydzien i watpie ze do tej pory cos sie zmieni w tej kwestii