Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekichanne

cieżko sie przyjaznic z kobieta

Polecane posty

Gość przekichanne

Jestem żonaty (12 lat staż, dzieci sa) ale w związku się nie układa - bywa. Problem w tym, ze doszła do nas do pracy nowa pracownica (8 lat mlodsza, też w związku). Nie do mojego działu, ale pracujemy nad podobnymi rzeczami - stąd mam kontakt. Zaczęliśmy pisać w sprawach zawodowych ale gadka przeszła tez na inne rzeczy, hobby, stosunek do życia takie tam. Bardzo fajnie się nam gadało - zbyt fajnie, potrfiliśmy przegadać 2 godziny. I niestety chyba mnie wciągnęło, co uświadomiłem sobie, kiedy zaczęła rzadziej odpisywać. Jej odpowiedzi są coraz bardziej zdawkowe. eh, chyba to dobry moment by ochłodzić relacje, bo zaczynam za dużo o iniej myśleć i sprawdząc czy już odpisala. Przekichane.z tą przyjaźnią D-M.

Gość raafff
stary, a głupi :D nie ma przyjaźni damsko-męskiej, chyba że u staruchów :D może ci się wydawać że to przyjaźń, ale zawsze świadomie lub podświadomie w tej "przyjaźni" istnieje jakiś podtekst seksualny 🖐️

Gość gość
przyjaznie sie z facetem kilka lat i wiem ze zrobilby dla mnie wiele. czasem mam wrazenie, ze sie we mnie podkoc***e, ale zaczynamy z tego zartowac, rechorac i znow jest jak daniej. bilabym sie za niego. jest wspanialy

Gość gość
a nawet jak jest podtekst seksualny,to co z tego,masz się rzucać na kogoś,zwłaszcza jak masz swoje życie osobiste