Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmen23

stara miłość

Polecane posty

Gość carmen23

jestem od 3 lat w związku z rafałem, jest miły, uczuciowy, widać, że mu zależy, lecz bardzo często się kłócimy, najczęściej przez jego humory, gdy on ma zły humor wszyscy naokoło muszą mieć taki sam, właśnie w takich momentach strasznie przypominam sobie swojego faceta z przed związku z rafałem, piotrek był moim pierwszym poważnym chłopakiem, byłam nastolatką gdy się z nim związałam, z nim straciłam dziewictwo, mimo wielu jego wad, hazardu, obdarzania uśmieszkami wszystkich pięknych kobiet, i częstego wybierania kolegów zamiast mnie, byłam w nim bezgranicznie zakochana. Rozstaliśmy się ze względu na to, że on wybrał inną, rafał pomógł mi wtedy wyjść z dołka, obdarzył uczuciem, miłością, zaczęliśmy być razem, lecz mimo tego, że do tej pory jestesmy razem i wiem ze on kocha mnie a ja jego, czesto wracam wspomnieniami do piotrka... ostatnio gdy zobaczylam go na ulicy podczas zakupow serce podeszlo mi do gardla i zrobilo sie goraco, jak się tego wyzbyć? jak o nim raz na zawsze zapomnieć, nie dając tego odczuć obecnemu mężczyźnie? help!

Gość gość
wszystkie piotrki to pedaly