Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaryzykować wyjazd

Polecane posty

Gość gość

Witam opiszę w skrocie moja sytuacje zyciową. jestem samotna matką, 5 letniego chlopca. Zyje ze skromnych alimentow od panstwa, pracy nie moge znakesc chociaz szukam, szukałam, mieszkam od lat w malym miasteczku. Czuje ze zycie ucieka mi przez palce, najgorsze jest to ze popadam w coraz wieksza depresje wygladam jak potwor, czasami cale dnie placze, walczylam , bylam silna ale juz mam dosyc , wszystko drogie , czuje sie strasznie , coraz czesciej mysle zeby wziasc wiecej tabletek na sen.. Ppoznalam mezczyne przez internet, piszemy rok zna moja sytuacje , niczego nie ukrywałam, on mieszka w norwegii chce mi pomoc, nawet bilet kupic, twierdzi ze w norwegii dziecku nic nie bedzie brakowalo .. a ja moment prace znajde... ma to byc pomoc bezinteresowna , nie obiecywalam mu siebie za to,,, z jednej strony chce jechac ulozyc sobie zycie z drugiej nie wierze juz w dobrych ludzi.. a z moim zyciowym szczesciem boje sie ze skoncze gdzies w domu publicznym:( ale juz nie wytrzymuje nerwowo jak nie zrobie nic ze swoim zyciem zeswiruje. Co myslicie? wynotowalam sobie juz numer ambasady polskiej, w razie czego odkadam pieniadze na czarna godzine i na koniec wrzesnia chce leciec..

Gość gość
podnoszę..

Gość eMgosc
podaj gg, jak chcesz to pogadamy ;) eM

Gość gość
ale jestes tajemnicza/ tajemniczy :) oki napisze nr gadu wieczorkiem jak bede u siebie na necie

Gość gośśśććć
A jak Cię facet w ciula zrobi i nie wyjdzie po Ciebie na lotnisko? Albo wyjdzie i Cię będzie g****ił, przetrzymywał itp.? Nie znasz człowieka i chcesz do niego jechać z małym dzieckiem? Lekkomyślne raczej!

Gość gość
biore taka opcje pod uwage, ale jak sie okaze taki jak obiecał? jak nie zaryzykuje sie nie dowiem, w P.L nie mam nic do stracenia , a nawet jak bym chciala po dziecko wrocic, to nie mam z kim go zostawic w Polsce , przediez u sasiadow nie zostawie:(

jak jest taki hojny i tak chce Ci pomóc, to niech chociaż raz najpierw przyjedzie tutaj, do Ciebie - może na weekend w wakacje właśnie? pokażesz mu miasto, poznacie się chociaż minimalnie ja bym tak nie ryzykowała zupełnie w ciemno

Gość gość
ewa przeciez ty lubisz ryzyko.. np. r***ajac sie ze swoim pasierbem :classic_cool: