Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZnalezcPrace

Co jest z tym krajem

Polecane posty

Gość ZnalezcPrace

Tak jak w temacie, co jest z tym krajem? Przeglądasz oferty pracy, większość dla fachowców mężczyzn, inne typu przedstawiciel handlowy, a reszta to chałupnictwo - i innego typu ściemy. W zeszłym roku byłam w Wielkiej Brytanii. 2 tygodnie czekania na prace, ale praca jest. Może nie największe marzenie, bo praca na produkcji, jednak człowiek i odłoży i dobrze zje. Poszukuje aktualnie pracy w Norwegii. W Polsce nie mogę nic znaleźć. Jednak znaleźć zagraniczną ofertę przez Internet też nie jest łatwo. Przydałby się znajomy, który by coś polecił, niestety takiego brak. Znalazłam się w ciężkiej sytuacji, muszę znaleźć pracę. Pilnie. Jestem zmęczona, kolejny dzień poszukiwań, setki wysłanych CV. Co robić? Szukać i nie załamywać się! Nie oczekuję cudu i pomocy na forum. Piszę trochę z rozgoryczenia i powoli rosnącej bezradności...

Gość gość
ja też nie mogę nic znaleźć, a mam dwa dyplomy i jestem jeszcze w miarę młodym facetem. po prostu NIKT nie reaguje na moje CV wysyłane na maile, a składane osobiście pewnie lądują pod koniec dnia w niszczarce. zaczynam już mieć kłopoty ze snem :O

Gość ZnalezcPrace
Chyba mamy pecha:)

Gość gigi gigi
jakim cudem chcesz dostać w Polsce pracę na produkcji, skoro wszystkie fabryki i zakłady bankrutują i się zamykają??? przecież już wszystko zaczynamy sprowadzać!

Gość gość
autorko a jak znalazlas prace w uk i dlaczego tu wrocilas?

Gość gość
Akurat pracy na produkcji w Polsce jest dostatek :classic_cool:

Gość ZnalezcPrace
Nie szukam na produkcji w Polsce, lecz w Norwegii bo tam wyjechał mój chłopak. Do UK wyjechałam na własną rękę, wróciłam niestety bo miałam rok do ukończenia studiów:)