Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareleeee555

Czy sa tu kobiety ktore zaszly w ciaze w 5 6 lub 7 dniu cyklu

Polecane posty

Gość mareleeee555

Jesli takie są powiedzcie ilu dniowe macie cykle i jaka płec dziecka

Gość mareleeee555
.

Gość gość
Hej ja w tym cyklu wspołżyłam w 6 dniu. Cykle mam 28 dniowe. Owulacje chyba mialam wczoraj albo bedzie dzisiaj. Robie testy owu. mam dwoch chłopców i marzę o córce, a Ty masz dzieci?

Gość mareleeee555
nie mam jeszcze dzieci. cały czas się zabezpieczaliśmy bo juz 2 lata odkładamy decyzje o dziecku i swiadomie nie potrafimy się zdecydowac. w tym cyklu współżyliśmy w 5,6,7 dniu bez zabezpieczenia. teraz znowu się zabezpieczamy a ja się zastanawiam czy moze coś z tego byc. z jednej strony chyba bym chciała. cykle mam 26 dniowe

Gość gość
Nie zwlekaj z dzieckiem...jestescie małzeństwem? nie ma na co czekać ja mam 2 latka i roczniaka. jestem po 2 cc. i marzę o 3 dziecku. My czesto wspołżylismy jak staralismy sie o dzieci i mam chłopców, wiec teraz chce spróbować przed owulacją jeden raz. Plany mam na poczatek października. A teraz raczej na pewno sie nie udało bo nie było to w planach. No a u Ciebie jest prawdopodobne , że zaszłaś w tym 7 dc. przy cyklach 27dniowych.

Gość gość
sory przy cyklach 26 dniowych.

Gość mareleeee555
jestesmy ponad rok po ślubie w sumie to ja juz bym chciała, ale on ciągle odkłada za rok, za rok. mówi że się boi tych zmian. teraz juz wie że zblizają mi się dni płodne i nie chce się kochac bez niczego. tylko te 3 dni było do konca i jesli teraz nie zaszłam to pewnie w tym mies juz nie zajdę. okres mam miec 30 sierpnia. ale wątpie w ciąże, bo nic nie odczuwam a czytałam że większosc z was po zapłodnieniu ma jakies bóle i kłucie jajników.

Gość gość
Kochana ja też mam mieć okres 30 sierpnia, a mialam 2 sierpnia i wspołżyłam 7 sierpnia. 3mam za Ciebie kciuki. Jak mozesz to napisz mi ile masz lat.Cały czas piszemy tylko we dwie;)

Gość gość
i co? uprawiacie sekst tylko raz w miesiącu, ewentualnie 2,3 razy? tylko wtedy gdy jest wieksza mozliwość zajścia w ciąże? przecież to chore.

Gość mareleeee555
mam 24 lata, mąż 28. u nas było 8,9,10 sierpnia okres zaczął się 4 sierpnia. ale wydaje mi się ze tak wcześnie słabe są szanse. no zobaczymy, pierwszy raz się dopiero tak zdecydowaliśmy więc jesli się nie uda to tragedii nie będzie wolałabym nawet teraz bo tak swiadomie to cieżko się zdecydowac

Gość mareleeee555
chore jest to że nie umiesz czytac ze zrozumieniem tekstu ew sam temat a dalej doczytac to juz nie łaska.

Gość gość
Jeśli cykle są krótkie to bardzo możliwe jest zajście w ciążę w tych dniach. Ja zaszłam ok 9 dnia. Dni płodne miałam od 8. Warto jest je sobie wyznaczać podczas starań, ja korzystałam w tym czasie z testera na ślinę

Gość gość
ja zaszłam w ciążę siódmego dnia cyklu przy cyklach 28-dniowych.