Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie bede miec dzieci z powodu bezrobocia i biedy

Polecane posty

Gość gość

niech emeryci co zajmuja stolki maja dzieci:o

Gość gość
Skoro jestes bezrobotna to emeryci pracuja zebys mogla dostac zailek dla bezrobotnych. Do czego ci dzieci?

Gość gość
ja tez nie chce mieć dzieci. Sama zyje dopiero na normalnym poziome a gdybym sobie sprawiła dziecko to byśmy tylko biedowali by do 30zostało. Na pewno nie zaserwuje dziecku takiego zycia.

Gość gość
a ja nie będę mieć dzieci z powodu mentalności kobiet

Gość gość
ja tez nie bede chyba ich miala..... nie stac mnie ;/ podobno miesieczny koszt to od 1000 zl porazka jakas

Gość gość
mnie też nie stać, sama nie mam za co się utrzymać, a co dopiero siebie i dziecko...

Gość gość
walnieci jestescie i to mocno....!!!!!

Gość gość
a czemu walnieci? mamy pozwolic by nasze dziecko mialo takie zycie? czasy sa coraz ciezsze

Gość gość
No tak, osoba ktora napisała, że walnięci to pewnie jedna z tych patologii co potem dzieci kradną bo na chleb nie maja i sa wytykane palcami. Ale będzie mnie stac na normalne wychowanie dziecka albo lepiej nie miec w ogole! Domu dziecka i ulice przepełnione są już skrzywdzonymi dziećmi.

Gość gość
dokladnie, zgadzam sie z Toba... niestety jest to przykre, ale trzeba byc rozsadnym,ja mam kolezanki w moim wieku 27 lat, 2, 3 dzieci, one zaniedbane, niektore nawet maja juz braki w uzebieniu, ale rozwalaja zawsze tymi tekstami ":kiedy w koncu bedziesz miec dziecko", w tym wieku itd masakra

Gość gość
To ja napisalam l.52 matka I dziecka zadna patologia.pomagam ludziom w potrzebie.....duzo we mnie empatii!Wiesz dlaczego napisalam ,bo nie wyobrazam sobie zycia pustego,bez milosci dziecka,wnukow....czlowiek jest stworzony do dawania z siebie ,co najlepsze.Nie masz pojecia ,co czuje matka,pozniej babcia jak przytuli sie do Ciebie dziecko i nazwie Ciebie "moja najukochansza mamo,babciu dla takiego celu warto zyc!!!! KOCHAM i jestem kochana...........to ty chyba jestes patologia i egoistka!!!!

Gość gość
i tak trzymaj!!!! :P