Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma sensu się angażować związki to bzdura

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat. Troszkę już w związkach przeszedłem i wyrobiłem sobie zdanie. Nie oszukujmy się, nie ma idealnych facetów tak samo jak kobiet. Nie wiem może ja trafiałem na same takie dziewczyny ale praktycznie z każdą były zawsze jakieś beznadziejne problemy. Kiedyś nawet myślałem że to ja tak tylko mam a znajomi wiodą super życie z połówkami ale to nie prawda. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, zawsze byłem mega szczery i porządny, nigdy świadomie ani nieświadomie nie raniłem, wiele dziewczyn z mojego otoczenia miało do mnie szacunek bo wiedziały że jestem normalny i porządny. Moje wybranki niestety tego nigdy nie potrafiły docenić, zawsze takie głupie gadanie że faceci ich krzywdzili że trafiały na p*****w a tu trafił im się facet porządny a i tak musiały coś odwalić. Takie już kobietki jesteście, nie ma sensu się starać dla Was bo szkoda na to nerwów i czasu. Pamiętam kiedyś jak przeżywałem to wszystko i bylem pewien że tak ma być, że to ja nie jestem wystarczająco dobry i starałem się, katowałem się a w nagrodę dostawałem cios w d**ę. Teraz już taki nie jestem i traktuję dziewczyny przelotowo, nie angażuję się dla byle kogo bo po co ? Jak ktoś kogoś szanuje to szacunku powinien wymagać. Ja to w ogóle miałem takie głupie przejścia z laskami że głowa pęka, oczekuje taka debilka szacunku i robi ci wodę z mózgu, maślane oczka i te sprawy a później idzie i się d****a przelizuje z pierwszym lepszym i udaje porządną. Ja nie wiem ale mam pecha do związków, to jest dziwne, że ktoś bardzo chce stworzyć normalny związek z normalnym człowiekiem a dostaje od losu dziwkę.

Gość gość
Jestem 3 lata starszy i masz rację ale jest jeszcze coś jak ją dobrze zerżniesz to o tym nie zapomni i nie zostawi od tak, wiem po sobie bo u mnie to wygląda tak nawet jak jest tragicznie w związku nie myślą o innych z reguły to ja zostawiałem kobiety nie na odwrót, chyba tylko na seksie im zależy... no ale moja obecna dziewczyna dochodziła już podczas pierwszego seksu wspólnego, jedyne w czym warto się starać to bycie dobrym w łóżku. Mam kumpla co jest przystojny, kobiety go same zaczepiają jego dziewczyny były bardzo ładne ale co z tego... jest kiepski w te sprawy i go zostawiają, zdradzają.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
bo wy jesteście głupi, kobiety lubią seks i kasę. to my jesteśmy emocjonalni. romantyzm jest dla nas bo to my szalejąc za piękną kobietą chcemy jej dawać kwiatki, one by wolały od razu c***a i portfel