Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanikaraPanikara

Nerwica Lekowa Pomocy

Polecane posty

Gość PanikaraPanikara

Witam od jakis 8 tygodni borykam sie z nerwica lekawa polaczona z atakami Paniki bylo bardzo zle odrazu podjelam terapie z psychologiem lekow nie chce brac , pozniej bylo lepiej potrafilam sie smiac w miare normalnie funkcjonowac i teraz znow jest gorzej a wlasciwie tragicznie od 3 dni nic nie jem boje sie ze ze moge dostac uczulenia na cos i umrzec , wiec jak smieszne jest to ale strach jest silniejszy poprosu jak tylko przykladam cos do ust moje gardlo sie zaciska nie moge oddychac i wpadam w panike :( spedzilam caly dzien u lekarza szukajac pomocy jedyne co zrobil to skierowal mnie do psychiatry na ktorego bede musiala czekac jakies 2 tyg conajmniej i co mam nie jesc do tego czasu ? niewiem juz co robic moze ktos mial podobny problem i poradzil sobie z nim ?

Gość Dewka
Cześć, ja mam podobny problem. Trudno sobie z tym poradzić, ale trzeba próbować. Ja podczas ataku paniki nie jem nic, ale jak trochę odpuszcza, to się staram. Niestety schudłam strasznie, a borykam się z lekami i depresją już piaty miesiąc. Ze środków doraźnych moge polecić melisę, ale nie torebki, tylko wyciąg alkoholowy. Poza tym biorę tabletki ziołowe na uspokojenie i jakos leci ;) To jest sinusoida, raz całkiem dobrze, raz beznadziejnie. Też się zapisałam do psychologa, ale wizyta dopiero we wrześniu. Daje coś taka terapia?

Gość gość
zomiren bierzcie jest dobry przy takich gorszych dniach nie muscie codziennie lykac tego

Gość kocica22
słyszałyście o czakrze gardła? ja czytałam o tym i nie wiem co myslec, ale jestem juz tak zmeczona i zniechecona wszystkim ze chwytam sie wszystkiego co mogloby mi pomoc

Gość Dewka
Co z tą czakrą? Coś robisz? Pomaga?

Gość Misiu123
A czwiczycie Rytuały Tybetańskie???

Gość gość
Nie, a Ty?

Gość gość
Wkraczasz na śliski grunt!!!,pisząc o czakrach,dyżurujący na kafeterii przedstawiciel kleru zaraz pouczy cię z czym masz do czynienia. Masz cierpieć, bo tak oni chcą ,a nie myśleć o wyzdrowieniu. A to jego cytat: Udało mi się zlikwidować jeden z tematów o tym diabelstwie czyli bioenergoterapii,gdy czytacie to wiecie o jakim mówię,należy zniszczyć wszystkie

Gość gość
Bóg stworzył ludzi z czakramami i kanałami i punktami nergetycznymi wiec po cos one u nas sa,wiec jaki to sliski temat???a jak mówi sie o sercu to juz nie sliski temat???

Gość gość
Powiedz to tym seminarzystom , co tu mają ludziom mętlik robić w głowach.

Gość gość
No to mówie to każdemu nawet z ksiedzem rozmawiałem co chodził po koledzie,powiedział,"jezeli to słuzy człowiekowi to znaczy ze jest dobre"

Gość Dewka
Może jeszcze jakieś rady?

Gość Dewka
Panikara Jak tam? Lepiej Ci? Odezwij się OK?