Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qlaki

Brak krwawienia z odstawienia

Polecane posty

Gość qlaki

Hej! Jak odstawie tabletki w srodku blistra (odstawilam po 10 tabletce) , to kiedy powinnam miec pierwsze krwawienie?

Gość qlaki
Jeszcze nie dostalam i mocno sie denerwuje...

Gość gość
a co y myslisz ze po odstawienie tak nagle sam okres przychodzi od razu? w organizmie masz teraz burze hormonów, co najwyżej dalej plamienia możesz miec a normalny okres po kilku miesiącach nawet. Następnym razem słuchaj ginekologa

Gość qlaki
Moj dotychczasowy ginekolog byl zupelnie niekompetentny. Jego odpowiedzi na moje pytania mnie w ogole nie satysfakcjonowaly. Nawet nie powiedzial mi, jak sie odstawia tabletki, dlatego teraz sie tak denerwuje.

Gość gość
nie idz wiecej do niego. przyglup jakis. no chyba ze liczył na twoja kolejna wizyte z tym pytaniem własnie, jak odstawić

Gość qlaki
Chodzilam do niego przez cala ciaze i wszystko bylo ok, bo i ciaza przebiegala ksiazkowo. Sprawa taka - przy pierwszej tabletce z tego blistra byl stosunek, pozniej juz nie i po 10tabl odstawilam. Czy moge sie czuc bezpiecznie?

Gość qlaki
Wlasnie zaczelam plamic. Czy takie plamienie moze byc wyznacznikiem braku ciazy?

Gość gość
witam... a ja długo brałas te tabletki i ile dniu już minęło od odstawienia... ja mam podobny problem tylko że zapomniałam ich zabrać na wakacje... założyłam nowy temat ale napisze też tu może któraś z Was przerabiała podobne historie... moje pytanie jest następujące w 11 dniu brania nowego blisterka kochałam się jak zwykle z moim facetem 12 dnia wyjechaliśmny na wakacje i zapomniałam tabletek... dziś jest 14 dzien a krwawienia zero coś niby rano ale zniknęło bez śladu./.. czy biorąc tabletki i nagle przestając je brac w 12 dniu można zajść w ciążę jesli dzień wcześniej uprawiało się sex? dziękuję jeśli ktoraś z Was może coś w tym temacie mi napisać... powinnam chyba dostać choć mały okres z tzw. odstawienia... jeszcze nie panikuję bo to dopiero 3 dzień... no jutro 4-y... ech na skleroze powinnam coś brać raczej ;) pozdrawiam

Gość qlaki
Ja wzielam cale trzy opakowania i 10 tabletek z czwartego. Przy pierwszej tabl byl stosunek, pozniej juz nie. Odstawilam w sobote. Przed chwila dostalam plamienie i dodam, ze wystapilo ono po orgazmie, wiec nie wiem, na ile jest "wiarygodne". Mimo wszystko, troche mnie uspokoilo. Co do Twojej sytuacji... Sprawdz na necie ulotke do Twoich tabletek. Tam bedzie na pewno algorytm, co sie dzieje, kiedy w tym konkretnym dniu zapomnisz tabletki. Na pewno czegos sie z ulotki dowiesz.

Gość gość
no własnie na ulotce jest napisane tylko co zrobić jak się zapomniało i nie mineło 12 godzin wziąść następną... a ja już trzech nie wziełam. wiesz z tym plamieniem po sexie to miałam tak samo dokładnie w 11 dzień też było tak troszkę czerwono-brudne... ale ja do 11 dnia cały czas brałam tabletki... więc pozostaje nam cierpliwie czekać na cioteczkę...

Gość qlaki
U mnie w ulotce jest napisane, ze jak nie wzielo sie 1-9 tabletki z opalowania, a 7dni wczesniej byl stosunek, mozna byc w ciazy. Ty nie wzielas pozniejszej tabletki, wiec moze to Cie troche uspokoi, ale moje tabletko bierze sie bez przerwy i w ogole... Jest pewnie inaczej.