Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyheyhey heyheyhey

czy dziewczyna może zrobić pierwszy krok

Polecane posty

Gość heyheyhey heyheyhey

to znaczy czy wypada kobiecie np. podać facetowi swój nr telefonu podczas gdy on jej o to nie prosił? ja już jestem stara tak względnie, ale nigdy jeszcze nie randkowałam i się na tym nie znam. wiem, że się podobam takiemu facetowi,tzn. tak podejrzewam i być może będzie nam dane się ostatni raz zobaczyć więc pomyślałam, że może ja do niego pozarywam? bo o to chodzi, że mogę nie mieć następnej okazji... jak myślicie? kurdę, głupio mi takie głupoty tu pisać, ale nie mam z kim o tym pogadac.

Gość heyheyhey heyheyhey
somebody?

Gość heyheyhey heyheyhey
anybody?

Gość heyheyhey heyheyhey
up

Gość gggrrrryyyyyyyyyyyyy
spróbuj bo będziesz długo tego żałować jeżeli nie spróbujesz :) Najwyżej nic z tego nie będzie

Gość heyheyhey heyheyhey
no właśnie już żałuję, bo nie wiem czy jeszcze będę miała okazję, że tak się wyrażę. ale z drugiej strony nie chcę się ośmieszyć.

Gość gość
Nie moze, juz nigdy nie bedzie cie szanowal, bedziesz jego zapchajdziura

Gość Veet
Sprubuj co Ci szkodzi? Jezeli nawet jak to nazwalas sie osmieszysz to co z tego? Raz sie zyje. Zawsze mozesz sie zapytac czy byl by chetny wymienic sie nr. telefonow a nie dawac tylko swoj.

Gość gość
nie moze musi sie polozyc i czekac az ksiaze na bialym koniu po nia przyjedzie czyli zadowolic sie bezrobotnym ryskiem alkoholikiem z wielkim brzuchem ewentualnie zdechnac w samotnosci :classic_cool:

Gość gość
Znajdzie lepszego ktory nie bedzie p***a i zrobi pierqszy krok i drugi i dziesiaty, dziewczyny co z wami, jak laska zarywa zwiazek sie szybko rozpada

Gość heyheyhey heyheyhey
kurczę, no kusi mnie to strasznie, tylko ja się na tym kompletnie nie znam i nawet bym pewnie nie umiała swojej wypowiedzi ubrać w słowa. myślałam też o tym żeby go tak prosto z mostu spytać czy mu się podobam. tylko czy to nie byłoby zbyt desperackie?

Gość heyheyhey heyheyhey
i też o tym myślałam, że wolałabym być zdobywana, no ale jak inaczej się nie da...

Gość gość
a co to ma do rzeczy, czy dziewczyna zarywa czy facet do zakończonego później związku? ja nigdy do facetów nie zarywałam pierwsza, a i tak związki się kończyły, nie widze tu znaczenia

Gość gość
Ze po misiacu ja kopnie w d*pe a jak on zarywa to naqet jak zerwie to bedzie przepraszal na kolanach

Gość heyheyhey heyheyhey
on zarywał do mnie, tylko nie tak konkretnie, tzn. nie zapytał o nr, nie zaprosił na randkę, ale z tego co zrozumiałam to mu się podobam

Sluchaj ja nie wiem. Jakis chlopak moglby odpowiedziec dobrze na to pytanie. Osobiscie uwazam, ze on moze tez sie zrobic pierwszy krok, albo poprostu ci sie wydaje, ze mu sie podbasz. Usmiechnij sie do niego, powinien sie odwazyc jak mu zalezy ;)

Gość heyheyhey heyheyhey
no właśnie były uśmiechy i z jego strony i z mojej i takie różne teksty, tylko ja nie wiem czy to było na serio, czy on tylko tak żartował. tylko brakuje mi tego konkretnego kroku, może faktycznie on też się boi... kusi mnie żeby go zapytać tak bez owijania w bawełne, prosto z mostu tak.

Gość gość
Spytaj sie czy chce cie w******c czy tylko gapi sie jak ciele

Gość gość
Czeka az rzucisz mu sie do rozporka sama, zeby potem w razie czego powiedziec ci nic ci nie obiecywalem

Gość heyheyhey heyheyhey
aż tak bezpośrednia to ja chyba nie jestem. ale też przecież nie chodzi mi o to, że chcę od razu stałego związku, chodzi mi o ten nieszczęsny pierwszy krok.

Gość Poul26
O matko no wreszcie coś dla mnie... oczywiście,że może zrobić pierwszy krok a jak jeszcze przejdzie obok mnie przygładzi włosy ręką.(jej zapach).i jak .złapie za rozporek ;) to już wtedy erekcja murowana (od razu spust w majtki) ....matko o czym ja pisze topic jest o podejściu pierwszy krok a ja tu takie fantazje erotyczne walę

Gość Bell_Bellisa
Myślę że powinnaś spróbować sprytnie wcisnąć mu swój numer. Bardzo możliwe, że facet jest po prostu nieśmiały i boi się tak samo jak Ty, albo źle interpretuje sygnały jakie do niego wysyłasz. Wiec głowa do góry, trzymam kciuki :)

Gość heyheyhey heyheyhey
ach żebyś ty wiedział że ja myślę o tym facecie teraz cały czas i też mam różne fantazje w głowie :)

Gość heyheyhey heyheyhey
bell ale myślisz że np na kartce napisać ten nr i mu dać jakoś dyskretnie?

Gość gość
Ten facet to jakas pipa, jakbys mu sie podobala to nie zmarnowalby zadnej okazji, zadnej

Gość gość
Spusc go w sraczu, poczujesz sie jak dama

Gość heyheyhey heyheyhey
kurcze, no właśnie tego się bałam. bo przecież mógł od razu o ten cholerny numer spytać.

Gość Bell_Bellisa
Może jemu też głupio było poprosić Ciebie o ten numer wprost. Ja bym wymyśliła jakiś pretekst, żeby do mnie musiał zadzwonić. Nie wiem pod jakim pretekstem Ty możesz dać mu numer, ale np. 'masz problem z laptopem a on się zna wiec jakby co czy mogłabyś zadzwonić i coś się zapytać'... nie jestem ekspertem od tych spraw ale spróbuj pokombinować może w ten sposób :)

Gość heyheyhey heyheyhey
kurczę raczej nie znajdzie się żaden taki pretekst... chyba musiałabym go tak wprost zapytać czy ma zamiar zrobić coś w tej sprawie, w sensie zapytać czy nie zechciałby mnie zaprosić na randkę, ale to jakoś tak desperacko brzmi. ale ja jestem prawie pewna że mu się podobam.