Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mógł być paraliż senny

Polecane posty

Gość gość

Ostatniej nocy nie mogłam zasnąć ... wiedziałam, że muszę szybko zasnąć bo musiałam rano wcześnie wstać i próbowałam na siłę zasnąć .. byłam wykończona ;// Mój brak snu najprawdopodobniej spowodowany był ogromnym stresem, ciągle myślałam o pewnej sprawie i myślę, że dlatego miałam problem z zaśnięciem. Nagle nie wiedziałam jakim sposobem znalazłam się w innym pokoju i jadłam coś... lecz to mi się tylko wydawało lub przyśniło.. najdziwniejsze było to, że byłam świadoma tak jakby to było na prawdę i w tym dziwnym śnie przyszedł tata i zapytał się mnie co ja robię w salonie w środku nocy i postanowiłam wrócić i wszystko się zaczęło ;// pokazało mi się pewne miejsce w salonie i słyszałam muzykę ale nie wiedziałam skąd ona dochodziła ;// tytuł piosenki bardzo dobrze znałam ... w tym momencie bardzo się wystraszyłam i zorientowałam się, że jestem na łóżku i nie mogę się ruszyć ;/ bałam się bardzo myślałam, że jakaś postać mnie trzyma ;// chciałam krzyczeć ale nie mogłam :( i w tym momencie miałam wrażenie, że coś rzuciło mną na łóżku miałam wrażenie, że przeleciałam na bok i wszystko się skończyło. Potem zasnęłam. Proszę pomóżcie nie wiem co o tym myśleć to była najgorsza noc w moim życiu ;/ nie chcę żeby to się powtórzyło :(

Gość gość
fantazje senne i paraliz przysenny to był.

Gość heyheyhey heyheyhey
miałam coś podobnego, tylko ja leżałam na łóżku i za każdym razem jak próbowałam się podnieść coś mnie przygniatało i dusiło, nie wiem czy to był sen, to było bardzo realne, nie mogłam się wybudzić, choć bardzo chciałam, jak to się skończyło to poczułam straszną ulgę, że żyję i nic mi nie jest, do tej pory nie wiem co to było.

Gość gość
Ja to kiedys sie polozylam i nie wiem jak usnelam ale snilo mi sie , ze ide sama ciemna noca i nagle ktos podjezdza ciemnym autem i chce mnie wciagnac i zg****ic i podczas tego snu waliłam glowa w tapczan tak jakby ktos trzymal moe wlosy i uderzal o materac . Obudzilam sie mokra od potu co to bylo???