Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz_____

Praca brak podstawy wynagrodzenia system prowizyjny

Polecane posty

Gość xyz_____

Co sądzicie o pracy w której nie ma żadnej podstawy wynagrodzenia, płacone jest jedynie za efekt (podpisane umowy)? Czy ktokolwiek z Was zgodziłby się na coś takiego? Dodam że na rozmowie kwalifikacyjnej jest oczywiście mowa o możliwości zarobienia sporych pieniędzy (a nie ma ani słowa o tym że można nie zarobić nic)?

Gość xyz_____
Nikt nie ma żadnych spostrzeżeń, doświadczyń odnośnie tego typu pracy?

Gość gość
daj sobie spokój,chyba że masz naście lat i szukasz pracy żeby dorobić a nie zarobić.skoro nie masz pewności że za samo chodzenie do pracy,czas,dojazd,tel będziesz mieć zapłacone cokolwiek to chyba porażka,po co pytasz jeśli to oczywiste :(

Gość gość
zwykła akwizycja. najgorsza robota. ludzie źli, że ktoś ich napastuje (sam tego nie znoszę - jak czegoś potrzebuję to sam znajdę ofertę) i bajeczki o wielkiej pensji :O

Gość xyz_____
No cóż, mam podobne odczucia. W zasadzie to nie ma o czym gadać, nie ma co się w to pakować. Gdybym była młodsza, np. tuż po maturze i chciałabym dorobić to może i bym zaryzykowała, ale ja szukam stabilnego zatrudnienia. Parę dni popracowałam bez umowy, ale już widzę że pieniędzy będzie dużo mniej albo i wcale. Dużo zależy od szczęścia. Teoretycznie można trafić na ,,żyłę złota", ale to raczej legenda dla zachęcenia naiwniaków. Dziękuję za rady.

Gość xyz_____
Nie. Inna zacna firemka. Z różnych przyczyn nie podam nazwy. :)

Gość gość
Czyżby odszkodowania?