Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestrzeganie Konstytucji

Precz z krzyżami i innymi symbolami religijnymi nie tylko z budynków policji

Polecane posty

Gość Przestrzeganie Konstytucji

ale ze wszystkich budynków użyteczności publicznej. Panie komendancie! Brawo! Przed klerem w policji nie klęka się. Ale klęcznik prezydent niektórych Polaków klęka i to jest klęską biednej zacofanej sklerykalizowanej Polski. Popieram Pana i podziwiam, Panie komendancie. Wykazał się Pan poszanowaniem prawa i odwagą rzadko spotykaną wśród ludzi na stanowiskach w III RP. Wyrazy szacunku.:classic_cool:🖐️

Gość gość
jestem za ! precz z tą sektą zafajdaną !

Gość gość
Aż mi się chce płakać, że Kościół Katolicki tak manipuluje ludźmi i ich ogłupia...

Gość agnostyk 22 lata
Naprawdę wam przeszkadza kawałek drewna? To się leczy:classic_cool:

Gość SłodkaS
Zacofany kraj:D

Gość gość
tylko chanukowe świece w pałacu prezydenckim! reszta - precz!

Gość gość
komurowski tymi krzyzami sie ponizyl i juz nie jest prezydentem wszystkich polakow. moze podac lape kaczynskiemu.🖐️

Zupełnie jak opętani :O A tacy "ateiści"... :D ­­ A potem co? Walka z rodzinnymi fotografiami w miejscu pracy jako oznaką terroryzującej poufałości (przecież ktoś może nie życzyć sobie tego oglądać) i braku profesjonalizmu? ­ Nie chcę Was martwić, ale prędzej czy późnej każde zaślepione chorą ideologią barachło zaczyna zjadać swój ogon :classic_cool:

Gość gość
A dlaczego przeszkadza wam BOG,zebyscie przestrzegali dekalogu zycie by bylo sprawiedliwe i cudowne.BOG JEST MILOSCIA I ZBAWIENIEM NASZYM..mam 20lat i nie wstydze sie tego ,co napisalam ........ide na studia prawnicze jakby ktos mysla,ze jestem jakas zacofana dewiantka!!!BOG,HONOR,OJCZYZNA tak POMOZ MI BOZE!!!!

A co z krzyżami przy drogach, tam gdzie zginęli ludzie? Wg mnie jest to trochę przesadzony zwyczaj dlatego, że przecież ciała tych ludzi spoczywają gdzie indziej.

Gość gość
a co mają tam dać zamiast krzyża? znak? chcą upamiętnić te miejsce. Nie wiesz jak to jest jak ktoś z rodziny zginie na drodze

Gość gość
te krzyże przy drogach to bardzo dobry sposób na zwrócenie uwagi kierowcom, żeby jechali z zachowaniem przepisów, zwłaszcza prędkości może jakiś idiota zdejmie nogę z gazu przejeżdżając obok takiego krzyża