Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zakłopotany_25

W Martwym Punkcie

Polecane posty

Gość Zakłopotany_25

Jestem w martwym punkcie życiowym, dobijam 25 lat w tym roku. Właściwie to w grudniu. Marzenia to wszystko co mam, zbankrutowałem wyrzucili mnie ze studiów i zostałem z długami. Znalazłem z ledwością pracę bo miałem już komornika sądowego przez zadłużenia. Ostatnie 10 miesięcy pracowałem aby to pospłacać. I udało mi się spłacić częściowo wszystko. Bynajmniej z tych oficjalnych zadłużeń. Bo musze jeszcze spłacić 2.500 zł które pożyczyłem w rodzinie. Cóż marzyłem o firmie, ale zbankrutowałem i nie mam nić. Nie mam ani tego beznadziejnego dyplomu, ani normalnej pracy. Bo praca którą musiałem przyjąć za stawkę 4,5 zł/h dobija mnie. Przechodze codziennie katusze gdy musze w niej przebywać. Mam zbyt wielkie ambicje widać :(. Jestem bardzo pomysłowy, wiem co mógłbym w życiu robić i co nawet chciałbym robić. Ale nie mam możliwości finansowych aby spróbować. Bo wegetuje aktualnie, jeszcze nigdy w życiu nie pracowałem za tak beznadziejne pieniądze. Pomyślałem o zaciągnięciu się do Legii Cudzoziemskiej, chciałbym poprostu zacząć żyć. Nie naprawie już błędów które popełniłem. Jak patrze po znajomych, to im życie sie powiodło, bynajmniej tym kilku z któymi utrzymuje kontakt. Siedzą na cieplutkich posadach, jeden w wojsku ma 2.500 zł na rękę, drugi w policji i ma 2.700 zł na rękę. Jeden kolegaa po znajomości wkręcił się do branży filmowej i ma 3.000 zł na rękę. A ja o ile sie przemęcze 200 h mam 900 zł :(. Co mam zrobić ze swoim życiem, czy ktoś był w podobnej sytuacji ? Planuje w przyszłym miesiącu rozpoczać trening, aby w grudniu spróbować szczęśćia w Legii.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować