Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOPKASIA

PYTANIE DO BUDOWLAŃCÓW

Polecane posty

Gość KOPKASIA

chciałabym wiedzieć, czy na parkiet można położyć terakotę?

Gość gość
Jeżeli na parkiet położysz terakotę to z czasem płytki zaczną odchodzić więc najlepiej przed położeniem terakoty zerwać parkiet. --------- Darmowe randki http://www.zakochajmysie.com.pl

Gość gość
Abosultnie nie, zerwac parkiet, dostać sie do betonu, zagruntować i dopiero klej i terakota

Gość edo
sama taki patent wymyśliłaś .:D

Gość gość
płytke na drewno ? przeciez to smieszne nikt tak nie robi

Gość gość
Kiedyś znajomi położyli płytki na dechy drewniane (mieszkanie w starym budownictwie) o dziwo mieszkają tam już kilka lat i jedynymi "skutkami" są popękane miejscowo fugi, tylko należy zwrócić uwagę że jednak deska to nie parkiet, osobiście nie radzę kłaść płytek na parkiet bankowo odpadną i popękają, zerwać, wylewka samopoziomująca, grunt i klej można kłaść ;)

Gość gość
jesli zrobisz wylewke na drewnie to te deski wypiją z niej cała wode i wtedy bedzie puchło

Gość gość
sorry ze podepnę sie pod temat ale jak juz duzo budowlancow sie zebrało to i ja o cos spytam :) co polecacie na ściany na klatkę schodową w domu? coś niedrogiego. Myslicie ze sprawdzi sie farba lateksowa?

Gość gość
pewnie ze można, ale jak pisza niektórzy chyba nie warto. My kupiliśmy mieszkanie w takimi własnie wymysłem. Ten parkiet to wygladał załośnie. Lepiej wszystko wywalić i na czystej posadzce kłaść :) My po tym parkiecie położylimsy panele z http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ i oni dali nam super klej, nie wiem jak sie nazywa ale po 3 latach podłoga wygląda jak nowa.