Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak 180 cm wzrostu 67 kg

Polecane posty

Gość gość

Czy według was jest to odpowiednia waga? Mam umięśnione ciało, poprawną sylwetkę- tzn. szersze barki, wąskie biodra, zarysowana klatka i brzuch ale w brzuchu jestem chudy, nogi i ręce też mam chude. Mam sylwetkę przypominającą sylwetkę Robeta Pattinsona. Więc jestem raczej chudy czy szczupły? Od i do ilu kilogramów zaczyna się szczupły przy moim wzroście?

Gość gość
Nie wychodz jak wieje ...

Gość gość
ja mam 186 i 92 kg :classic_cool:

Gość gość
To gruby jesteś, pewnie lecą na Ciebie blondyneczki bo "misio" i jest do czego się przytulić co? Ja właśnie jestem wysportowany, umięśniony, ale mam tak szybki metabolizm że jestem mimo wszystko bardzo szczupły. Zresztą mam to po ojcu, on też jest chudy

Mój syn ma podobne wymiary jak i ty autorze, lecz on ma lat 17 ;) i chodzi na siłownię i te inne d*perele

Gość gość
misio nie misio, przynajmniej z sylwetki nie przypominam kobiety :D

jeśli dla ciebie szerokie bary i wąskie biodra są elementami kobiecej sylwetki to współczuję koleżanek i znajomych

Gość gość
mój syn ma 180 i 55kg je dużo ale nie tyje

Gość gość
174i 63 kg . jem tyle ile pudzianowski i nic . 63 kg daje mi siele i szybkosc , ale nie ukrywam ze drobny jestem .

Gość BabyLovee
nie rozumiem bab ktore są zapatrzone w tych brzuchaczy jak pan powyżej 186 cm 92 kg... To niemęskie i jest to efekt zaniedbania. Proporcje autora naprawdę świetnie, uwielbiam szczupłych facetów :)

Gość gość
Tez mam 180 i wazylem 67-69 kg wygladalem jak wieszak:O Troszke pocwiczylem i jest 90kg tez mialem niby szybki metabolizm ciekawe sranie gadanie i 20 pare kilo przyszlo.

Gość gość
up

Gość gość
Jeśli facet jest umięśniony to przy 186 cm wzrostu 92 kg to normalna waga. 180 cm wzrostu, 67 kg wagi i on pisze, że jest umięśniony. :D Z czego masz te mięśnie synku skoro jesteś wychudzony i nie masz odpowiedniej wagi do swojego wzrostu nawet . Jeśli myślisz, że zarysowane mięśnie na brzuchu to "umięśnienie" i wielki wyczyn to wyprowadzę cię z błędu. Płaski brzuch i zarysowane mięśnie u takiego chudzielca to tak jak duże cycki u grubaski :D