Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO OCZYSZCZANIE SIĘ ORGANIZMU PRZED PORODEM

Polecane posty

Gość gość

Od czterech czy pięciu dni biegam do ubikacji nawet do pięciu razy. Że tak powiem-już nie mam czym robić.. Jest mi niedobrze i cały czas męczy mnie zgaga. Wcześniej załatwiałam się raz na tydzień-półtora, czy to może być oczyszczanie się organizmu przed porodem? Jestem w 38 tc i jest to moja 3 ciąża. A pierwszy raz się z tym spotykam...

Gość gość
Albo się czymś strułam..? :/

Gość gość
u mnie to oczyszczanie było ale to na kilkanaście godzin przed porodem, - rano się oczyściłam z 5 wizyt w wc a wieczorem moja dzidzia byłą już na świecie. Jeżeli to trwa dłużej to raczej Ci coś zaszkodziło

Gość gość
u mnie biegunka i wymioty byly w nocy przed porodem. Za dlugo cie meczy idz do lekarza

Gość gość
kto wymyślił tekst oczyszczanie ?! skoro skurcze obejmują całą jamę brzuszną to nic dziwnego że przed porodem ma się biegunkę autorka pewnie się czymś zatruła

Gość gość
do wpisu 2 wyżej, myślę że nie masz racji, i termin oczyszczanie nie jest wymyślony.......ja nie miałam żadnych skurczy tzn nie takie które bym odczuwała, zresztą miałam je wywoływane w szpitalu bo odeszły mi wody a akcji porodowej brak. Od rana miałam kilka wizyt w wc - normalnie to raz na tydzień - spadło mi 1,5kg z wagi. Potem się nic nie działo i o godzinie 16 zaczęły mi się sączyć wody, skurcze po sprowokowaniu dopiero koło 19

Gość gość
No ja w obu ciążach parę dni przed porodem już latałam ze sraczką :D

Gość gość
załatwiałaś się raz na tydzień, półtora? Stanowczo powinnaś częściej. Przecież jesz i trawisz codziennie, po co to trzymać w sobie. Ja normalnie załatwiam się codziennie, jak dwa dni nie zrobię jest mi ciężko. A teraz u Ciebie może faktycznie organizm się oczyszcza, a ma pewnie z czego....