Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka1122

Pominięcie tabletek

Polecane posty

Gość anulka1122

Hej. Właśnie skończyłam 2 opakowanie tabletek antykoncepcyjnych pod koniec 2 tygodniu brania pigułek nie wzięłam dwóch tabletek (wyjechałam na weekend i zapomniałam wziąć),a kochałam się z moim partnerem jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?? Jestem w trakcie 7 dniowej przerwy między przyjmowaniem pigułek kiedy mogę zrobić test?Do zapłodnienia mogło dojść 10 dni temu . Chciałabym mieć już pewność żeby nie potrzebnie zacząć nowe opakowanie.

Gość gość
Najwcześniej 14dni po stosunku z porannego moczu. Po takim okresie będzie najbardziej wiarygodny

Gość Katia 8778
Ja kilka razy zapomniałam tabletki, ale nigdy dwóch pod rząd. Kilka razy wzięłam z opóźnieniem, miałam wziąć o 19 a wzięłam na drugi dzień o 16 a kolejną tak jak powinnam o 19. Raz zapomniałam całkiem o tabletce jednej i w ciąże nie zaszłam. Wniosek albo jestem ja (lub mój partner) bezpłodna, albo wcale nie jest tak łatwo w ciążę zajść. Dodam, że gdybym w ciąży była to tragedii by nie było nawet byśmy się ucieszyli, a wiadomo jak jest...ja się bardzo nie chce to wtedy o ciążę nie trudno ;P