Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabezpieczenie

Polecane posty

Gość gość

Jako matka dorastającej córki i pielęgniarka pracująca w szkole,dziwię się matkom nie przygotowujących córek do sexu.Na tym forum po wekendzie są prośby młodych dziewczyn,o tabletki działające poronnie.Przecież dziewczyny ponad 16 letnie powinny być przygotowane przez matki do sexu.Powinny być zapoznane z antykoncepcją i stosować ją w razie potrzeby.Jezeli one nie będą jej stosowały na codzień nie znaczy ,że nie będą uprawiać sexu.Dlatego matki powinny to zrozumieć,a nie stosować srodki poronne a w okresie pózniejszym invitro.Wiadomo wakacje młodzież spotyka się i uprawia sex.Dziewczyny prześcigają się w utracie cnoty,która im zawadza

Gość gość
Córki uprawiając sex podkradają matkom lub starszym siostrom tabletki antykoncepcyjne lub prezerwatywy.Dorosłe corki wiedzą,ze matki stosują antykoncepcje,lecz matki wstydzą się tego tematu w czasie z nimi rozmowy.Temat jest bardzo poważny .Katechetki z nimi takiego uswiadomienia nie prowadzą.

Gość gość
Moja córka podkradała mi tabletki antykoncepcyjne.Więc spytałam dlaczego to robi,odpowiedziała że ona przygotowuje się na pierwszy raz.Dlatego tez poszlismy do lekarza i przypisał jej tabletki z mała zawartością hormonu.W tej chwili bierze,wyregulowała okres.Jest zadowolona,ze znalazła poparcie u matki.