Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim1987

Dziwne rzeczy po sexie bez prezerwatywy

Polecane posty

Gość Anonim1987

Hej, Mam do Was pytanie. Generalnie nie wiem po czyjej stronie leży wina. Zauważyłem, że częśto ale nie zawsze po sexie ze swoją dziewczyna BEZ prezerwaty na drugi dzień penis mnie swędzi, wyskują czerwone kropki, tak zwany biały serek i tak jakby napleteek się skóryczł i prez to nie mogę go ścigąć całkowicie na dół a jak sćignę to niestety skóra na napletku pęka... Oczywiście w tym czasie sex nie wchodzi w gre. Po kilu dniach już jest wszystko norlanie. Natomiast kiedy się kocham z prezerwatywą NIE mam kompletnie żadnych problemów. Wydaje mi się, że coś nie tak jest z moją dziewczyną. Ja NIGY nie uprawiałem sexu z nikim innym. Jesteśmy ze sobą kilka lat i dopiero od jakiegoś czas takie coś występuję... Ktoś się kiedyś z tym spotkał? jak temu zaradzić ? Proszę o pomoc.

Gość gość
grzybica, stary masz grzybice i twoja laska też. Lepiej udajcie się do lekarza OBOJE. Inaczej nici z leczenia. Będziecie się w kółko zarażać a nieleczona grzybica może prowadzić do poważnych konsekwencji.

Gość gość
grzybica w 100 % :) idzcie do lekarza da leki i wszystko bedzie ok ;)

Gość Anonim1987
Dobrze ale dlaczego w takim razie czasami jak się kochamy bez to wszystko jest ok ?

Gość gość
Idź do lekarza i się zapytaj. A grzyba masz na 100%

Gość Anonim1987
A kogo to może być wina ?

Gość gość
ona cie zdradzila poprostu z kims sie bzykala i przyniosla pod warunkiem ze ty nigdzie nie byles

Gość gość
Ile ty masz lat? 5? Nie umiesz wpisać sobie "grzybica penisa" w google? Skąd mamy wiedzieć skąd masz grzyba? Może fiuta źle myjesz albo rzadko, a może jesteś chory na cukrzycę? Albo dymasz jakieś zakażone. Jedno jest pewne. Bez lekarza się nie obędzie i nie radzę bo konsekwencje mogą być poważne.

Gość Anonim1987
Ja jej nie zdradziłem. Nigdy się z nikim innym nie kochałem. Ale piszesz poważnie, że mogła się zarazić od kogoś innego? Tylko w ten sposób można się tym zarazić czy jak ?

Gość gość
"ona cie zdradzila poprostu z kims sie bzykala i przyniosla pod warunkiem ze ty nigdzie nie byles" TĘPAK! Jak nie wiesz to się nie odzywaj a nie będziesz farmazony siał.

Gość gość
Twoja dziewczyna musi tez cos czuc tylko ukrywa

Gość gość
stary dużo przyczyn zarazenia, niekoniecznie cie zdradziła, mogła na saunie, basenie, użyc ręcznika kogo kto jest zarażony albo dotknąc klamkę i nieumytymi rękami TAM się dotknąc albo nawet ty mogłeś się tak zarazic.

Gość gość
najczęstszą przyczyną są antybiotyki. Chorują nawet dzieci.

Gość Anonim1987
Odnośnie google oczywiście, że mogę ale co innego czytanie definicji a co innego rozmowa z innymi. Tyle w temacie... Ja dbam o higienę... nie uprawiam sexu z innymi... sam nie wiem.

Gość gość
Poczytaj troche o przyczynach grzybicy u kobiet, niekoniecznie musiala cie zdradzic. Ja mialam grzybice bedac dziewica, po antybiotkach. Ale przyczyny moga byc rozne. Grzybica nie jest choroba weneryczna :O

Gość gość
Stres, sterydy, zbyt obcisła odzież, brak higieny. Ale może też być wynikiem nowotworu.

Gość gość
Poza tym podobno zarażenie od partnerki jest rzadkie. Co innego w drugą stronę.

Gość Anonim1987
Na logikę to wina mojej dziewczyny bo jak tylko mamy kontakt bez to w 90% zawsze to samo. Chyba, że się mylę...

Gość gość
"Odnośnie google oczywiście, że mogę ale co innego czytanie definicji a co innego rozmowa z innymi." HAHAHA co za gość. Oczywiście wszyscy którzy to mieli skończyli medycynę i na pewno wiele potrafią powiedzieć... a nie chwila ich wiedza jest pewnie na poziomie internetu bo co oni mogą więcej wiedzieć niż to że ich penis swędzi? Tu otrzymasz durnowate odpowiedzi że dziewczyna cie zdradziła.

Gość gość
Ale kretyn z ciebie, najwazniejsze to znalexc winnego? :O Moze pogadaj ze swoja wlasna dziewczyna zamiast robc z niej dziwke na forum :O

Gość gość
ćwoku nie zwalaj winy na dziewczynę. Może to ty ją zaraziłeś. Co uważasz że jak nie masz objawów to się leczysz? Grzybica sama nie przechodzi. Masz to od dawna z tego co piszesz. Wstyd aby człowiek w XXI wieku w dobie interneru tak długo chodził nie uświadomiony. Ale tak tak pożal się mamusi i zwal na dziewczynę. Gdyby laska miała grzyba to nie wytrzymałaby tygodnia bo tak upierdliwe są objawy u kobiet nie mówiąc o jakimkolwiek stosunku. Coś o tej higienie za często wspominasz. Masz jakiś kompleks? A może masz właśnie przyczynę.

Gość Anonim1987
Nie obrażaj mnie bo ja nie obrażam Ciebie! Pytam tylko. Gdzie ja pajacu robie z niej dziwkę ?! Zastów się k***a sam zanim coś takiego napiszesz!

Gość gość
Nie sluchaj doradcow z forum tylko bierz laske za reke i walcie obydwoje do lekarza i sprawa zalatwiona chyba sie chlopie zrozumielismy a wizyta u lekarza wyjdzie na dobre

Gość gość
To nie mój wpis o tej dziwce ale tez uważam że zrobiłeś z niewinnej dziewczyny k***ę.

Gość Anonim1987
Tak też zrobię. Nikogo nie obraziłem ( dopóki nikt mnie inny nie obraża ), nie robiłem z nikogo d****i TYLKO pytałem ale jak wiadać nie można bo zaraz spruty jakieś lecą.

Gość Anonim1987
ale tez uważam że zrobiłeś z niewinnej dziewczyny k***ę. A w którym miejscu ?

Gość gość
Ty lepiej weź się za leczenie grzyba a za marnowanie ludziom czasu na durne pytania.

Gość gość
Zamykam temat, autor jest kretynem. Pisala kobieta.

Gość gość
* a nie za marnowanie

Gość Anonim1987
Sam jestes kretynem debilu!