Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem z rodzina męża

Polecane posty

Gość gość

Witam, do tej por was czytalam i zauwazylam ze macie ciekawe spostrzezenia. Mam nadzieje ze bedzie tak i tym razem:) Mojego meza poznalam ponad 2 lata temu rok temu wzielismy slub. Ma 3 rodzenstwa: 2 braci i siostre. mateusz ma o tle dziwna sytuacje ze swoja ciocie traktuje jak matke (byla pierwsza osoba jaka poznalam z jego rodziny na uroczystym obiedzie). Jego rodzice mieszkaja z corka(zoska) i jej męzęm i synem. Kiedy zaczelam byc z mateuszem wszyscy byli bardzo mili, jak plamowalismy slub tak samo...kiedy zaszlam w ciaze dalej byli mili ale juz tak z dystansem. mateusz pracuje za granica i cala ciaze praktycznie spedzilam sama w domu..jedynie ciocia(ta co jest jak mamam) mnie odziwdzala. I nagle jak urodzilam wszystko sie zmienilo. zostalam ze swoja corka sama. Malutka ma teraz 5 miesiecy tescie odwiedzili ja 2 razy(mieszkaja 5 km od nas i praktycznie codziennie przejezdzaja kolo naszego domu) zoska ani razu ((mowi ze ma swoje zycie) jedynie ta ciocia raz na 2 tygodnie ale do mnie sie nie odzywa.....nie wiem o co chodzi..nigdy z nimi sie nie klocilam ani nie powiedzialam nic nieprzyjemniego...jedyne co raz napisalam do zoski ze jest mi ;przykro ze nie interesuja sie mala. czy w takim wypadku powinnam dalej dazyc zeby byc z nimi blisko czy dac sobie spokuj i jak beda chcieli zobaczyc mala to przyjada...acha bo jak mateusz jest w domu to upominaja sie o wizyte

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować