Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamałam Z palca wyssałam

Polecane posty

Gość gość

Hej, Niedawno poznałam fajnego chłopaka przez internet. Tylko niestety juz na poczatku sklamalam co do mojego wieku. Napisalam ze mam 21 a naprawde mam 25. On ma 23. Niedlugo ma dojsc do spotkania. Boje sie ze sie skapnie. Pomóżcie. Nie wiem co robić. Czuję się staro , dlatego chlapnęłam że mam 21 lat

Gość gość
Nie martw się, na pewno się nie zorientuje, a na spotkaniu wyssiesz co innego i twój wiek nie będzie już dla niego istotny.

Gość gość
Przyznaj się przed spotkaniem. Dzięki temu nie bd niezrecznej sytuacji jaka zapewne by powstała gdyby po spotkaniu lub w trakcie dowiedzial się prawdy.Może czuć się oszukany i nie mieć chęci na utrzymywanie znajomosci.Napisz ze zatailas i ze zalujesz, ze zostawiasz mu wolna reke i nie narzucaj sie, czekaj cierpliwie na odpowiedz albo jej brak..

Gość gość
Nieco głupie kłamstewko jak na 25 wiosen ;/ ale szkoda byłoby przez taką durnotę stracić znajomość. Musisz podjąć ryzyko, najlepiej powiedzieć przed spotkaniem.

Gość gość
Balam sie że jak od razu napisze ze mam 25 , to on nie bedzie chcial gadac..

Gość gość
W jego wieku starsza to jak wybawienie.

Gość gość
W jakim sensie wybawienie?

Gość gość
No wiesz, starsza dziewczyna zazwyczaj jest nieco bardziej ogarnięta życiowo, ma troszkę inne patrzenie na świat niż taka 21 letnia jeszcze księżniczka.

Gość gość
Ja jak miałam 21 lat, zachowywałam się jak szalona. Jak małpa wypuszczona z klatki. Teraz wlasnie ogarnelam sie i z jednej strony martwi mnie te 25 lat, bo w sumie powinnam szukac starszego chlopaka.

Gość gość
Dlaczego starszego? Sam mam 21 lat i najchętniej widziałbym starszą od siebie dziewczynę u mojego boku, nienawidzę pustych dziewczyn rozmawiających tylko i wyłącznie o paznokciach i kosmetykach, lubię za to rzeczowe i konkretne dziewczyny z własnym zdaniem, to jakiś wybujały mit że mężczyzna musi być starszy.

Gość gość
Miałam konserwatywnych rodzicow, moze dlatego tak mysle. Poza tym wielokrotnie spotkalam sie z opinia ze kobiete 25 letnia to juz nie jest pierwszej mlodosci.

Gość gość
Heh, bo skoro jeszcze jakieś 20 lat temu normalny wiek w jakim kobiety rodziły dzieci to 19-20 lat to nie ma się czemu dziwić, każdy sądzi że kobiety w tym wieku "szybciej się starzeją", a prawda jest taka że kobiety dziś do 30tki się kształcą, dorabiają, bawią się i korzystają z życia dopiero przy około 30stej wiośnie zaczynają myśleć o macierzyństwie, nieco to, również moim zdaniem sprzeczne z naturą, ale tak jest świat się zmienia, a wiek w miłości nie ma nic do rzeczy, wiele osób dobiera się ze względu na wzrost, wiek, wykształcenie, status społeczny, a później życiowa męka, bo przecież trzeba się dopasować do "społecznego szablonu"... zero w tym wszystkim prawdziwej miłości, oddania, pasji...

Gość gość
Ja mam chyba jakis kompleks. Bo on jest dobrze zbudowany itd, a ja niby ladna i szczupla, ale te 25 lat mnie dobija.

Gość gość
A powiedz mi czego od niego oczekujesz? - może tak.

Gość gość
niczego jak na razie , bo jeszcze pierwszego spotkania nie bylo, ale pewnie jak dowie sie ile mam lat, to pomysli- stara... Bo przeciez nie wygladam jak 16 stka

Gość gość
No nie wiem, ja nie widziałbym problemu w tym że dziewczyna jest ode mnie starsza, jeśli jest inteligenta i mądra nie wypuściłbym takiej z ręki, jeśli dla kogoś najważniejszy jest wygląd i wiek, niewiele sobą reprezentuje jak dla mnie, także bądź dobrej myśli trzymaj się ciepło i powodzenia w podjęciu decyzji, ja lecę do łóżka, bo się mocno zasiedziałem a rano lubię słuchać śpiew ptaszków, miłych snów ;)

Gość nie bede Cie ocenial
ale moja byla mnie oklamala ze ma wiecej niz miala.Potem sie okazalo inaczej , przepraszala , wybaczylem..Potem jeszcze raz czy dwa probowala mna zmanipulowac.Odpowiedz sobie sama co bylo dalej........

Gość gość
Nie ukrywajmy, ale jak masz takie wąty, to znaczy że jesteś juz stara prukwa i powinnaś wybierać trumne zamiast na randki latać.