Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DUŻO krwi przy ZAGNIEŹDŻENIU ZARODKA

Polecane posty

Gość gość

W ciąży nigdy nie byłam więc nie wiem jak to jest, ale jak wygląda to zagnieżdżenie zarodka ?? Jakie są objawy ? Okres miałam mieć dwa tygodnie temu ale dostałam wczoraj, jak na razie krew leciała tylko wczoraj, było jej dość dużo, czuje też takie jakby kłucie w jajniku. Lekarka stwierdziła u mnie policystyczne jajniki i nie dawała szansy na to że okres dostanę bez tabletek dlatego mnie ta sytuacja trochę martwi., uprawialiśmy sex kilka razy który skończył się we mnie więc teraz nie wiem.. ;/ Ostatnim razem jak tabletki odstawiłam to okresu nie miałam 4 miesiące dostałam dopiero po tabletkach anty.. Teraz ich nie brałam miesiąc i okres z odstawienia miał być 15 dni temu, ale byłam pewna że go wcale nie będzie.. Poradzcie mi coś wizyte u gina mam na przyszły tydzień

Gość gość
Mam dwójkę dzieci i zagnieżdżenie u mnie w ogóle nijak nie wyglądało. Żadnych objawów.

Gość gość
Wmawiasz sobie ciążę. Wyluzuj. Albo masz okres albo plamienia przez te policystyczne jajniki. Jakieś zaburzenia hormonalne może.

Gość gość
nie wiem właśnie, ostatnim razem przez te 4 miesiące nawet żadnego plamienia nie dostałam

Gość implantaaacyjne
to mała plamka. Od czego miałoby być krwawienie przy zagnieżdżeniu?!

Gość gość
To nie jest zadne zagniezdzenie,jezeli ta krew nie przypomina okresu idz do lekarza bo to jakis krwotok

Gość gość
przy implantacji jest brązowe plamienie a nie świeże krwawienie. Poroniłam, bo chodziłam z plamieniem przez tydzień tak jak niektóre z was myślałam, że to jest zagnieżdżanie