Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

kto mi doradzi problem w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

czy widzielibyscie sens w przykladowej sytuacji: zwiazek prawie 2 i pol roku oboje sie kochacie chcielibysscie dobrych relacji jednak jak sie widzicie to bywa w****ienie i klotnie ?? warto sie starac by poprawic relacje i jesli glownie dziewczyna je psuje czy powinna wychodzic pierwsza z inicjatywa czegokolwiek?po prostu mam ciezka sytuacje w domu ciagle klotnie nerwy trwa to juz okolo roku i wtedy zaczelam przekladac swoje negatywne emocje na chlopaku, wiem nie powinnam zle robilam ale nie umialam sobie tego uswiadomic i on cierpial przez to.. teraz bym chcila to naprawic staram sie byc fair ale wiadomo ze teraz jest miedzy nami inaczej bo rzadziej wychodzi z inicjatywa spotkania, dzwonienia... i mniej okazuje mi uczucia ..... a nie wiem czy powinnam sama z taka inicjatywa wychodzic czy jednak czekac az zobaczy moja zmiane i wtedy sam zacznie wychodzic z inicjatywa jak kiedys? wiem ze mnie kocha niejednokrotnie chcialam sie odciac od niego nie odbieraalam itp to przyjezdzal okazywal ze sie martwi mowil ze kocha i nie chce mnie stracic..ale jak juz odpowiadalam na jego tel to byla neutralna atmosfera.... ktos doradzi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować