Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieMam

kto zna się na sieci PLAY

Polecane posty

Gość pytanieMam

hej! mam kartę PLAY FRESH po załadowaniu konto na 30 zł mam nielimitowane smsy i połączenia do sieci play a teraz bardzo zależy mi na nielimitowanych smsach do innych sieci wpisuję polecany kod Nielimitowane SMSy do wszystkich sieci 7 dni *111*266*1# 30 dni *111*265*1# ale nie działa "kod dla ciebie niedostępny" może ktoś mi pomoże czy te kody nie obowiązują pakietu FRESH ? co zatem zrobić nie tracąc dotychczasowego numeru? abonament nie wchodzi raczej w grę...

Gość gość
Załóż sobie konto na 24play i tam aktywuj usługę. Będziesz od razu wiedzieć jakie usługi są dostępne w twoim przypadku.

Gość gość
Mi z telefonu tez nie chcialy sie aktywowac. Dopiero zadzialao jak zarejestrowalam sie przez strone.

Gość pytanieMam
dzięki zalogowałam się na play24 i tam zmieniłam taryfę na "Play Fresh Darmowe SMSy do wszystkich" ale teraz zapewne stracę darmowe połączenia do play... no zobaczymy jak na tym wyjdę :) dzięki

Gość gość
Jak chcesz nielimitowane polaczenia do wszystkich sieci to wlacz sobie taryfe minimax. Tam za 29 zl na miesiac masz rozmowy bez limitu do wszystkich, smsy za 9 zl. Tylko to sie oplaca aktywawac na poczatku miesiaca kalendarzowego.