murzynkaaaaa 0 Napisano Sierpień 13, 2013 chodzi o to że wysłałam list w środedo miejscowości oddalonej o ok20 km , nie doszedł. mija już 6 dzień . Na poczcie pracuje moja mama z którą nie mam kontaktu od 3 lat , mam przeczucie że jak zobaczyła ten list to mogła go zabrać . list był do chłopaka. nie wiem co mam zrobić , ten list był dla mnie bardzo ważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 napisz jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzynkaaaaa 0 Napisano Sierpień 13, 2013 ale tam nie był tylko list , tam był rysunek który narysowałam dla niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 idź na pocztę i zapytaj. może doszedł ale on nic nie mówi? 20km .. rzut beretem. moglas dostarczyć osobiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 20 km to nie koniec swiata jakby chlopak bym dla mnie bardzo wazny to pieszo bym poszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 co się musiało stać między matką a córką żeby przez 3 lata nie rozmawiały.......... ?? Cokolwiek- to bardzo smutne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murzynkaaaaa 0 Napisano Sierpień 13, 2013 nie odzywałam sie z nimprzez 2 miesiąe a rysunek musiałam wysłać bo był dla niego a nie mogłam już na niego patrzeć , bo tyle serca w to włożyłam a teraz on nie dostanie tego rysunku ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 ile ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach