Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyprawianie potraw dla niemowlakow malych dzieci

Polecane posty

Gość gość

prosze was o pomoc, moja corka ma14 mieciesy a ja nie mam pojecia czym przyprawiac jej posilki. wczesniej nie dodawalam nic, ale teraz mala nie chce nic zjesc poki czegos tam nie dodam, nie smakuje jej jedzenie bez smaku. do zup daje troche wegety...wiem ze to niezrdowe, ale nie mam pojecia jakich ziol moge dodac do czego zeby bylo zdrowo i smacznie. chodzi o rozne zupy, 2 dania typu ziemniaki/kasza, warzywa i kawalek miesa/ryby. prosze napiszcie czym wy przyprawiacie obiady waszym dzieciom?

Gość gość
niczym, bo i po co? nie opowiadaj głupot, że nagle dziecko jeść nie chce jedzenia "bez smaku" skoro innego nie zna:O no ale skoro dla ciebie vegeta to jedyna znana przyprawa i już przyprawiałaś tym gównem dziecku cokolwiek, to ja nie mam pytań:O

Gość gość
mój syn gdy skończył rok pluł jałowizną , gdy dosoliłam zjadał całe porcje jak mozna być ignorantka kretynką na publicznym forum poprzedniczko ?, masz wyjałowionego bachora który nie zna smaków i tym sie martw

Gość gość
15 miesiecy i je z tego samego gara co i my. Czego uzywam? Tymianku bazylii kminku oregano ziol prowansalskich papryki i innych ktore znajdziesz w sklepie i uwaga soli pieprzu.

Gość gość
majeranek, koperek, szalwia, bazylia, czosnek, cebula, lisc laurowy, ziele angielskie, papryka, kolendra, lubczyk, oregano, mieta, melissa, natka pietruszki i selera, sol i pieprz Jedzenie przyprawione ziolami jadlo moje dziecko od 6 miesiaca zycia, po roku zaczelo tez jesc przyprawy posolone delikatnie Od 2. roku zycia moje dziecko je to samo, co my. My, dorosli, najwyzej sobie dosalamy i dopieprzamy ;) Weget i kostek nie uzywam