Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej mam taki problem ponieważ przed ciążą podobałam się mojemu chłopakowi miałam ładny płaski brzuch wklęsły pępek z kolczykiem, figurę.Obecnie jestem 5 miesięcy po porodzie mój brzuch jest pomarszczony z obwisłą skórą mam też rozstęp za ras nad pępkiem, a najgorzej wygląda pępek który się rozciągnął i zrobił się prawie równy z brzuchem.Mój chłopak non stop mnie krytykuje że mój brzuch to katastrofa, że tak dużego pępka jeszcze nie widział, a nie dawno na wed chciał zakleić mi pępek plastrem pod pretekstem żeby nie szpecił.Mam dopiero 21 lat i przez niego uważam że mam straszny brzuch jak na ten wiek.Proszę o rade.

Gość gość
Dziwne ze w tak moodym wieku brzuch ci sie dobrze nie wstapil. Zacznij jest duzo galaretek i bialka, wtedy bedziesz miec bardziej ekastyczna skore. Masuj brzuch ostrą gabka i wcieraj balsamy ujedrniajace. Mozesz tez stosowac na przemian zimne i gorące prysznice.

Gość gość
dlatego nie chce miec dzieci. 29lat a figura jak nastolatka

Gość gość
A co z pępkiem go się wstydzę najbardziej.

Gość gość
masz z*****ego faceta no k***a zrobil Ci dziecko a teraz Cie obraza za wyglad, przez niego tak wygladasz wiec niech sie zamknie

Gość gość
Gratuluje faceta:)...bo swiadomy i pelny rozumu mezczyzna,zdaje sobie sprawe,ze kobieta meczy sie,dzwiga ciezar 9mcy,i cialo sie zmienia takze,nigdy nie powie w taki sposob do Swojej kobiety.

Gość gość
Fakt ja poniosłam największe szkody jeśli chodzi o wygląd jeszcze nigdy nie widziałam 21-letniej dziewczyny z takim brzuchem jak mój.Jeszcze 2 lata temu też miałam ładny płaski brzuch i kolczyk w pępku a teraz dosłownie tragedia.

Gość gość
jesli masz mozliwosc idz do kosmetyczki, moze Ci cos pomoze

Gość gość
Plastyka brzucha jeśli mu się nie podoba niech wyskoczy z kasy to sobie poprawisz co będzie chciał