Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet chcialybyscie takiego faceta w uk

Polecane posty

Gość gość

Poznalam go przez znajomych. Wydaje sie calkiem sympatyczny i chcialabym sie z nim jeszcze spotkac. On ma 32 lata, ja 28. Problem w tym, ze on caly czas od 3 lat wynajmuje pokoj u angielskiej rodziny. Ja wynajmuje mieszkanie 2 pokojowe z kolezanka. On nie ma za duzo zainteresowan, jego glowna rozrywka to spacerowanie i ogladanie tv. Prace ma malo rozwojowa, ponoc chce zmienic ale nie robi nic zeby tak bylo. Czy jest sens poznawac takiego faceta ktory w tym wieku nie ma praktycznie nic i nie robi zbyt wiele zeby to zmienic?

Gość gość
Ty to przynajmniej mieszkasz z koleżanką:)

Gość gość
Z kolezanka w 2 pokojowym mieszkaniu, nie mieszkam u obcych jak on.

Gość gość
no tak to robi różnicę:)

Gość gość
wiesz co...to oznacza, ze ma duze oszczędności bo nie traci na wydawaniu na własne mieszkanie które pewnie i tak jest tylko sypialnią i nie chodzi po knajpach i nie mieszka z koleżkami i z nimi nie chleje... ja nie wiem dlaczego kobiety są takie słabe z widzeniu drugiego dna....

Gość gość
wyjdz z facetem pare razy, poznaj go lepiej, zobacz jakie ma poglady na zycie, jakie wartosci, to ze mieszka w wynajmowanym pokoju wcale nic nie znaczy,

Gość gość
czy ktos co mieszka z kolezanka musi od razu chlac? w jakim swiecie wy zyjecie?

Gość gosc facet
Moj punkt widzenia : te facet, oszczedza kase, lubi spokoj, i ma dosc mieszkania z polusami na kupie, preferuje wyksztalconych anglikow z ktorymi moze pogadac na inny temat niz kasa. autorka mieszkajaca z koleznaka - lubi imprezy i lubi sobie sprowadzac towary na kwadrat na dormowe roochanko, na bank zapija morde co weekend. Raczej szuka rozrywki bo zaraz 30tk wiec sie sztucznie odmladza, np poprzez robibie sobie kiczowatego tatuaza :D wiem ze masz bzdzagwo. pustka w glowie pustka w sercu.

Gość gość
Wcale nie chlam, moja kolezanka tez nie pije., tu sie mylisz. To, ze Twoi znaomi sa pijakami to nie moj problem. Jesli facet po 30tce nie chce sie wyprowadzic i zyc sam na wlasny rachunek to nie jest normalne. Zeby zaprosic kogos do domu musi sie pytac o pozwolenie jak dzieciak. Dowiedzialam sie, ze on nie ma prawka. Jaki facet bez prawka teraz? Chyba same cielaki...

Gość gość
gosc facet a Ty pewnie mieszkasz na kupie i dla Ciebie mieszkanie w wynajetym pokoiku u obcych to szczyt marzen.

Gość gość
Na c**j Ci spokojny , oszczędny facet ? Bierz muslima na zasiłku, potem fote na fejsa i niech psiapsiuły zazdroszczą .

Gość gość
Wez sobie faceta ktory ma pasje i dobra prace a nie polaczka co przed tv siedzi, pozniej bedzie chcial zebys go obslugiwala.zal

Gość gość
Co tak Polak moze zagwarantowac? nie zbyt wiele. Lepiej szukac Anglikow za meza.

Gość gosc facet
"Wcale nie chlam, moja kolezanka tez nie pije., tu sie mylisz. To, ze Twoi znaomi sa pijakami to nie moj problem." - gdzie ja napisalem ze moi znajmi sa pijakami ? poza tym za dlugo zyje na tej ziemi zeby widziec co same 2 larwy robia na flacie. "Jesli facet po 30tce nie chce sie wyprowadzic i zyc sam na wlasny rachunek to nie jest normalne. Zeby zaprosic kogos do domu musi sie pytac o pozwolenie jak dzieciak." - czy ja wiem czy nie jeste normlane jak jestes w obcym kraju gdzie nie wiesz czy tu zostaniesz czy nie. Skad wiesz jakie on ma plany? Moze che odlozyc i wyjechac gdzie indziej. Twoj problem jest taki , ze oceniasz nie wiedzac o nim nic. "Dowiedzialam sie, ze on nie ma prawka. Jaki facet bez prawka teraz? Chyba same cielaki..." - zdaza sie, owszem i tu przyznam racje ze nie jest to normalne. Ale nie oceniaj jak nie wiesz. g"osc facet a Ty pewnie mieszkasz na kupie i dla Ciebie mieszkanie w wynajetym pokoiku u obcych to szczyt marzen." - na kupie nie mieszkam, jest nas 4 na 4 bed house, wiec nie jest zle. Z drugiej strony, po co mam wynajmowac studio flat albo 1 bed flat i placic tyle co za ten caly dom. tylko po to bo moze jakas polska ksiezniczka bedzie chciala u mnie za darmo pomieszkac ? W*****a was, ze facet ma swoj rozum, swoj cel i nie da sie wam omamic ?:) "Wez sobie faceta ktory ma pasje i dobra prace a nie polaczka co przed tv siedzi, pozniej bedzie chcial zebys go obslugiwala.zal" - poznaj faceta potem oceniaj a nie [ytasz sie matolow na kafeterii. A Ty autorko kim jestes? jaka masz prace ? bo chyba nie pracujesz na zmywaku, nie jeste kelnerka czy pania podajaca kawe w nero ? hmm? oj cos czuje, ze chyba jednak jedna z wyminionych ??:)

Gość gosc facet
aha ...zapomialbym, znow udowadniacie facetom ze zainteresowanie kobiet to czysta chlodna kalkulacja zero wyzszych uczuc. termin dorabiamy sie razem u was nie istnieje, chceci wsadzic doopsko na gotowe. potem tyjecie, marudzicie i zadacie, wiec na hooj mi taka c*pka? c*pke sobie moge kupic codzinnie inna, ze stjacymi cyckami.

Gość gość
Pracuje jako mlodsza ksiegowa. Polacy pracuja nie tylko na zmywaku i budowie jak Ty i Twoi znajomi, ale skad Ty to mozesz wiedziec? Co do komentarzu nt larw, po raz kolejny klania sie Twoje towarzystwo, zmien znajomych radze Ci. Zaloze sie, ze nie masz kobiety. Startujesz do Polek ale one olewaja Cie sikiem prostym.

Gość gość
polek?polke moze miec kazdy i nikt,jesli chodzi o inne nacje,szczegolnie malpie to tez je maja,heh szczegolnie te "szkaradne"biale niziny brytyjskie tez miewaja te szkaradne :D http://pokazywarka.pl/iesu7r/

Gość gość
skoro kazdy to dlaczego siedzisz sam jak palec bez kobity?

Gość gosc facet
"gość Pracuje jako mlodsza ksiegowa. Polacy pracuja nie tylko na zmywaku i budowie jak Ty i Twoi znajomi, ale skad Ty to mozesz wiedziec? Co do komentarzu nt larw, po raz kolejny klania sie Twoje towarzystwo, zmien znajomych radze Ci. Zaloze sie, ze nie masz kobiety. Startujesz do Polek ale one olewaja Cie sikiem prostym." - trzesiesz sie jak galaretka, wyluzuj d*pke. Mlodsza ksiegowa? hmm czyli nikt. ale przynajmenij cos tam probujesz robic za te 15 k na rok. Nie lubie ksiegowych bo sa pozbawione wszelkich glebokich uczyc i wszytko chlodno kalkuluja. wyliczylas juz ROI? czy nie nauczyli jeszcze tego w szkole?:)

Gość gość
a Ty kim jestes? Polaczku mieszkajacy na kupie?

Gość gość
i jak Polki mog byc szczesliwe w zwiazku z Polakiem? niedorobiency

Gość gość
Nie. Przerabialam goscia który mieszkał na pokoju i wcale nie oszczedzal. Pieniądze szly na papierosy, narkotyki, hazard, kolejne DVD. Też zadnej pasji tylko tv. Nie zmienił sie, tak się przyzwyczaił i koniec.

Gość gosc facet
kim ja jestem? :) nie jestem Toba zainteresowany.

Gość billeee
gosc facet to ty facet po 30stce? ten sam ktory pisal na innym rtopiku?

Gość gość
nawet bym na Ciebie nie spojrzala, jestes ciulaczem i prostakiem

Gość wlosy pod pacha
po co komu Polaczek dorobkiewicz ciulacz, ktory spedza weekendy na piciu piwska w grupie malo rozgarnietych kolezkow. Dziewczyny szukajcie facetow z jajami i z pasja z innych krajow, Szwedzi, Hiszpanie, Szwajcarzy, Niemcy..a nie jakies marne Polaczyny

Gość gość
Szwedzi czy Szwajcarzy sa zawyczaj bogaci i myslisz ze oni ozenia sie z jakas biedna Polka co pracuje za minimalna i wynajmuje pokoj bo na nic innego ja nie stac jesli juz to zakreca sie kolo takiej zeby miec darmowy seks i tyle a potem bye bye Niemcy hmm ten ich szorstki jezyk mowia jakby wydawali komendy w wojsku zyc z takim chyba ciezko Hiszpanie to babiarze tak jak Wlosi Anglicy to pijacy albo wieczni chlopcy siedzacy po pracy codziennie w innym pubie wiec kto zostaje : Polaczki i Ciapaci PS ja jestem sama z wyboru bo znalezienie wartosciowego faceta graniczy z cudem i nie jestem biedna bo sama splacam mortgage za moj 1 bed room flat maly ale mieszkam sama i mam swiety spokoj

Gość gość
a Francuzi?

Gość gość
a Francuzi to pedały

Gość gość
Wedlug mnie generalizujesz te wszystkie nacje, tak samo to, ze Polki sa biedne i robia za najnizsza.